Tältvärlden lanserar ”by Eurotents” i Sverige

Det norska varumärket ”by Eurotents” finns nu hos Tältvärlden. Modellerna Ask, Midgard och Embla tillhör storsäljarna.

Årets campingsäsong närmar sig med stormsteg och det är hög tid att se över förtältet, markisen, soltaket, vindskyddet och annan utrustning som behövs för en trevlig vistelse i det fria. Tältvärlden är en väletablerad butik som funnits på nätet ända sedan 1995. Sortimentet är brett med många välkända varumärken, till exempel Isabella, Ventura, Dometic och Svenska Tält.

Norska ”by Eurotents” finns nu hos Tältvärlden.

Storsäljare

Inför årets säsong har utbudet breddats med varumärket ”by Eurotents”.
– Det känns riktigt bra att kunna erbjuda tält från ”by Eurotents”. Det ger våra kunder ett ännu bredare sortiment att välja från, vilket är helt i linje med vår ambition att vara ledande på förtält, säger Ola Fossengen från Tältvärlden.
Den norska tillverkarens storsäljare är bland annat tälten Ask, Midgard och Embla, som ingår i en produktserie som hämtat namnen från nordisk mytologi. Just nu arbetar Tältvärlden med att bygga ut webbshopen, uppgradera sitt showroom och naturligtvis fylla på lagret inför den stundande säsongen.

Tältet Ask har fått namn från den nordiska mytologin.

Strategiska satsningar

Tältvärlden fick nya ägare under 2021 och det här är ett led i den framtidsstrategi som ägarna jobbar utifrån.
– Första steget var att bygga upp vårt showroom i de nya lokalerna på Hammarö. En bra service där våra kunder kan ”klämma och känna” på tälten och uppleva dem på riktigt innan köp. Att ha ”by Eurotents” i sortimentet är det andra steget i den satsningen, så nu ser vi fram emot att hälsa alla tältentusiaster välkomna till Tältvärlden, avslutar Richard Thunberg, en av ägarna till Tältvärlden.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket