Truma LevelControl – gör livet enklare

Truma LevelControl anger gasnivån exakt och bekvämt via en app. Kunden får en detaljerad överblick över sitt gasbestånd – med högre precision än någonsin tidigare.

Med hjälp av ultraljud mäter den behändiga enheten hur mycket gas det finns i flaskan och överför sedan uppgifterna till Truma iNet Box via Bluetooth. Truma iNet Box skickar informationen till surfplattan eller smarttelefonen. I fordonet eller dess närhet sker det här via Bluetooth och längre bort via sms.

Truma LevelControl connection

Det går till och med att ställa in ett sms-larm, så att camparen automatiskt får ett sms när det bara finns lite gas kvar i flaskan.

Många fördelar

Appen visar inte bara nivån i procent och gasmängden i kilo. Den informerar även om hur länge gasen räcker. Truma LevelControl kan användas universellt och fungerar med alla vanliga europeiska flaskor i stål och aluminium. I Truma-appens databas kan kunden välja land samt en av 26 flasktyper och ge den ett individuellt namn.

Truma LevelControl

Truma LevelControl fästs under flaskan med hjälp av den inbyggda magneten. Enheten behöver sedan bara kopplas ihop med iNet Box i fordonet.

Truma LevelControl är klar att använda direkt: man behöver bara fästa den i mitten under flaskan med hjälp av den inbyggda magneten – klart! Enheten behöver bara kopplas ihop med iNet Box i fordonet. För fastsättning under aluminiumflaskor har Truma ett fästbleck som tillval.

Från och med augusti 2017 finns Truma LevelControl att köpa i fackhandeln till priset SEK 1895.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket