Uppblåsbar hundkoja från Dometic – perfekt på resan!

Dometic introducerar ett lätt och bekvämt uppblåsbart skydd för hundar. Dometic K9 80 AIR är en hundkoja speciellt designad för hundar på campingplatser.

För hundägare är komfort och välmående för sin familjehund en viktig faktor när de planerar ett äventyr. Hundar ska kunna njuta av sina resor lika mycket som sina ägare. Dometic introducerar en ny uppblåsbar hundkoja – konstruerad med Dometics välbeprövade, populära AIR-teknik för uppblåsbara tält.

Mångsidig koja

Dometic K9 80 AIR har lätt, andningsbart och hållbart material som garanterar komfort och säkerhet för familjens hund. Denna mångsidiga kennel är lätt att rengöra och har ett bärhandtag för enkel flyttning, vilket ser till att hundägare kan ta med sin hund på alla äventyr.

Smidigt lufttält för fyrbenta vänner.

 

Enkel förvaring

Dometic K9 80 AIR har ett invändigt utrymme som är tillräckligt stort för de flesta hundar, men till skillnad från de flesta stora hundkojorna packas den kompakt för enkel förvaring och transport vilket gör den perfekt för spontana semestrar. Tältet är konstruerat med förstklassiga material och drar nytta av ultratålig, andningsbar polybomull. Den är inte bara mjuk att ta på utan ger vattentätt skydd och lång livslängd.

Dometic K9 80 AIR är perfekt för dagsturer i bilen och semestrar utomhus. Läs mer och beställ här!

Viktiga funktioner:

– Air Frame-systemet med en uppblåsningspunkt garanterar en stark konstruktion och enkel uppsättning
– Utfällbart husdjursgolv för enkel rengöring
– Material som andas och nätpaneler för maximal komfort
– 2 entrédörrar för extra flexibilitet
– Väska ingår

 

Miljoner människor världen runt använder Dometics produkter. Användarna är husbilsägare, båtägare, campare och människor som älskar friluftslivet. Alla har en sak gemensamt, nämligen en längtan efter frihet och äventyr, en strävan efter att utforska världen och möjligheten att vara borta från vardagen under en längre period. Enligt Dometics synsätt, ska det vara enkelt att leva utan komplikationer även när man är långt borta från sitt hem, kanske till och med under lång tid. Du som kund ska kunna kalla världen ditt hem utan bekymmer. Syftet är att få nöjda kunder genom att tillfredsställa deras behov inför kommande äventyr. Att laga mat, bibehålla matens fräschhet, ta hand om personlig hygien och upprätthålla en behaglig temperatur. För att göra just detta, erbjuder Dometic smarta och pålitliga produkter med enastående design.

Till Dometics hemsida
Det här är en annons från Dometic och inte en artikel från CampingSveriges redaktion.
Du kan mejla vår annonsavdelning på annons@mediapress.se.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket