Smashburgare har blivit mäkta populärt och det är lätt att förstå varför. Genom att platta till köttet får du saftiga burgare med krispig yta och maximal smak. I detta recept kombinerar Pelle Bring sina smashburgare med tortillabröd och fräsch avocadosallad.
Burgare | |
8 x 100 g | bollar av högrevsfärs |
8 st | små tortillabröd |
8 skivor | lagrad cheddarost |
Kryddblandning | |
1 msk | rökt paprikapulver |
1 tsk | lökpulver |
1 tsk | vitlökspulver |
1 tsk | muscovadosocker |
0,2 tsk | cayennepeppar |
0,2 tsk | kummin |
1 tsk | salt |
1 tsk | svartpeppar |
Sallad | |
250 g | tomater i olika färger |
4 st | avocado |
2 msk | kallpressad rapsolja |
4 strån | gräslök |
Detta recept kommer från vår YouTube-serie Campingköket där du hittar fler smarta recept som passar på campingsemestern.
Campingköket görs i samarbete med: