Ge ditt fordon en personlig touch

Med egendesignade dekaler sätter du en personlig prägel på din husvagn eller husbil. – Våra stickers är snygga och jätteroliga är skapa, säger Mia Svensson på Originalpeople.

OriginalPeople grundades 2013 och är en onlinetjänst där man kan designa sina egna dekaler.

– Vår idé var att ta fram personliga vinyldekaler med hög kvalitet för att dekorera fordon, från mopeder till husbilar och husvagnar. Med åren har vi lagt till fler produkter, t.ex. muggar och hållbara flaskor i rostfritt stål. Alla produkter har gemensamt att man designar dem själv online, säger Mia Svensson.

OriginalPeoples dekaler består av vita, utskurna figurer som passar perfekt på plana ytor som t ex bilfönster, surfplattor, båtfönster, brevlådor, dörrar, bärbara, mobiler och skåp.

– Det unika med våra figurer är att de är helt utskurna i en vit vinyl, det finns ingen plast runtom. Varje dekal är ett hantverk och är unik. Dekalerna är slitstarka och vädertåliga, säger Mia.

Designa dekaler själv

Originalpeople.se kan du designa dina egna unika dekaler.

– Man kombinerar figurer med olika kroppar och huvuden, djur samt symboler. Text ingår också. Sen väljer man färg och storlek baserat på vart man vill sätta dekalen.

Första figuren kostar 39 kronor, därefter 29 kronor styck.

Målet med OriginalPeoples produkter är:

  • De ska sprida glädje. Det är svårt att inte le när man ser våra ”glada gubbar”.
  • Att bidra till en bättre värld. Våra flaskor och muggar minskar plastanvändningen och bidrar till ett hållbarare campingliv. Dessutom skänker vi varje månad pengar till organisationer som jobbar i utvecklingsländer samt med klimatfrågor.
OriginalPeople

OriginalPeople har hundratals motiv som kan kombineras i oändliga varianter. Dekalerna är enkla att sätta fast på alla plana ytor.

För mer inspiration, kolla in OriginalPeople på Instagram

Unika och personliga produkter! Muggar, vattenflaskor, bildekaler, brevlådedekaler, roliga gubbar till husvagnen/bilen etc. Varje produkt är handgjord och kundanpassad. Vi använder bara högkvalitativa material och jobbar hållbart. Designa och beställ din unika produkt online och få den levererad hem till brevlådan. Perfekt present till dig själv, familjen eller vänner. Ingen produkt är den andra lik!

Till OriginalPeoples hemsida
Det här är en annons från OriginalPeople och inte en artikel från CampingSveriges redaktion.
Du kan mejla vår annonsavdelning på annons@mediapress.se.

Nytt avsnitt släpps varje tisdag och fredag hela sommaren.

Se alla avsnitt
© 2022 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket