Housecar

CampingSverige.se

9.11.18

Av: Daniel Andersson
Dela
 

LMC utmanar med året-runt-vagnar

Modellåret 2019 satsar LMC extra mycket på den svenska husvagnsmarknaden. Med välutrustade året-runt-vagnar är målet att utmana de svensktillverkade vagnarna.

Alla LMC-husvagnar har fått ny dekor och nya bakljus.

Alla LMC-husvagnar har fått ny dekor och nya bakljus.


LMC har gått starkt framåt i Sverige och i Norge de senaste åren, inte minst har husvagnssidan fått ett uppsving. LMC Husvagnar byggs med den omtalade LLT-tekniken vilket ger marknadens bästa täthetsgaranti på tolv år samt en träfri konstruktion med glasfibertak, glasfiberunderrede även i front och bakdel.

- Alla LMC husvagnar har riklig standardutrustning direkt från fabrik. I år satsar vi extra på attraktiva och prisvärda planlösningar som tål att jämföras med svensktillverkade vagnar för både vinter- och sommarbruk, säger Ulrich Selent, Sverigechef.

Maestro 580 E.

Maestro 580 E.


Fyra serier

LMC marknadsför fyra serier; Style, Vivo, Musica och Maestro. Till modellåret 2019 får alla modeller nytt PVC-golv, nya baklysen, ny bakljusramp och ny utvändig dekor. Vivo och Musica får även ny inredning. Till alla modeller, förutom Style, kan följande tillval göras; LMC iBus Connect, manuellt insteg, pelarbord och stänkskydd i kök. USB-uttag för strömskena finns till alla modeller.

Ett antal nya planlösningar presenteras bl a med sittgruppen fram. Följande planlösningar är nya:
Style 530E, 582K
Vivo 490E, 532K, 592K, 695D, 705K
Maestro 532K, 580E, 592K, 695D

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt