Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

9.11.18

Av: Daniel Andersson
Dela
 

LMC utmanar med året-runt-vagnar

Modellåret 2019 satsar LMC extra mycket på den svenska husvagnsmarknaden. Med välutrustade året-runt-vagnar är målet att utmana de svensktillverkade vagnarna.

Alla LMC-husvagnar har fått ny dekor och nya bakljus.

Alla LMC-husvagnar har fått ny dekor och nya bakljus.


LMC har gått starkt framåt i Sverige och i Norge de senaste åren, inte minst har husvagnssidan fått ett uppsving. LMC Husvagnar byggs med den omtalade LLT-tekniken vilket ger marknadens bästa täthetsgaranti på tolv år samt en träfri konstruktion med glasfibertak, glasfiberunderrede även i front och bakdel.

- Alla LMC husvagnar har riklig standardutrustning direkt från fabrik. I år satsar vi extra på attraktiva och prisvärda planlösningar som tål att jämföras med svensktillverkade vagnar för både vinter- och sommarbruk, säger Ulrich Selent, Sverigechef.

Maestro 580 E.

Maestro 580 E.


Fyra serier

LMC marknadsför fyra serier; Style, Vivo, Musica och Maestro. Till modellåret 2019 får alla modeller nytt PVC-golv, nya baklysen, ny bakljusramp och ny utvändig dekor. Vivo och Musica får även ny inredning. Till alla modeller, förutom Style, kan följande tillval göras; LMC iBus Connect, manuellt insteg, pelarbord och stänkskydd i kök. USB-uttag för strömskena finns till alla modeller.

Ett antal nya planlösningar presenteras bl a med sittgruppen fram. Följande planlösningar är nya:
Style 530E, 582K
Vivo 490E, 532K, 592K, 695D, 705K
Maestro 532K, 580E, 592K, 695D

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt