BestPoint – nytt serviceställe för husbilar

Företaget BestPark lanserar nu ett nytt serviceställe för husbilar. BestPoint är en servicemodul som inkluderar färskvatten, toalettömning och gråvattentömning för husbilar och husvagnar.

Under högsäsong råder stor brist på ställplatser i Sverige. Ännu större är bristen på platser där man kan tömma husbilens eller husvagnens avlopp. Fler ställplatser och bättre möjligheter för tömning av både toalett och gråvatten har länge efterfrågats av bland annat husbilister, som inte alltid vill ta in på camping. BestPark erbjuder därför möjligheten att på ett smidigt och standardiserat sätt installera ställplatser och serviceställen för husbilar och husvagnar.

BestParks ställplats i Akaa, Toijala marina.

Servicemodul

Svenska företag har nu möjlighet att bygga upp en ställplats eller installera ett serviceställe för husbilar och husvagnar, strax intill sin egen verksamhet. BestPoint är en servicemodul som inkluderar färskvatten, toalettömning och gråvattentömning för husbilar och husvagnar. Servicestället är värmeisolerat, tillgängligt dygnet runt och servicen köps via BestParks bokningssystem. Modulen levereras som ett monteringsfärdigt plug&play-paket och företagaren står för etablering och drift.

Servicestället BestPoint inkluderar färskvatten, toalettömning och gråvattentömning.

Premiär i Kista

BestPoint premiärvisas på Kistamässan 18-20 mars i resemagasinet Freedom travels monter.
– Fantastiskt roligt, det finns ett stort sug efter ställplatser och tömningsställen så detta kommer vara ett mycket efterlängtat tillskott, säger Peter Bergström, marknadschef för Freedom travel.

BestPark Arctic Circle, Rovaniemi.

Nytt avsnitt släpps varje tisdag och fredag hela sommaren.

Se alla avsnitt
© 2022 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket