Caravan Stockholm: Peter och Helena berättar om livet i husbil

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Bloggen Freedomtravel är ett spännande inslag på mässans scenprogram. Peter och Helena Bergström berättar om sina resor i Frankrike, Kroatien, Polen och Tjeckien.

Freedomtravel är en av Sveriges största bloggar om resor, äventyr och camping.

Freedomtravel är en av Sveriges största bloggar om resor, äventyr och camping. – Att resa med husbil är ett fantastiskt sätt att uppleva länder och kulturer. Du är helt fri att styra husbilen dit näsan och nyfikenheten pekar och hela Europa ligger öppet.  Orden kommer från Peter och Helena Bergström. De driver bloggen Freedomtravel, har rest med husbil genom nästan hela Europa och bor i husbåt i Stockholm.År 2015 gjorde de en 365 dagar lång husbilsresa längs hela Europas kust och har utöver detta rest en hel del med husbil i bland annat Polen och Tjeckien. Peter och Helena föreläser om fyra länder som ligger dem extra varmt om hjärtat som destinationer för husbilsresan: Frankrike, Kroatien, Polen och Tjeckien.

Framför sagolikt slott i Polen.

Framför sagolikt slott i Polen. Här bjuder de på några intressanta fakta som ingår i föreläsningen:- Visste du att man i Kroatien kan besöka dramatiska vattenfall, båtluffa mellan olika mysiga öar och frossa i tryffel? – Känner du till att man i Polen kan uppleva sagolika slott, möta vilda europeiska bison och åka båt i ett område med 3000 sjöar? – Har du hört talas om de underjordiska grottorna, de pittoreska småstäderna och vingårdarna som producerar vitt vin i Tjeckien?- Är du nyfiken på Frankrikes krigshistoria eller skulle du vilja uppleva den franska ravin som brukar kallas Europas Grand Canyon? Peter och Helenas föreläsningar:Frankrike och Kroatien. Kl. 12.30-13.00 fredagen den 16 februari Polen och Tjeckien. Kl. 12.30-13.00 lördagen den 17 februari

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket