Dags för årets Tumbomässa

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Den 11-12 mars är det åter dags för den årliga mässan hos Tumbo Husvagnar och Husbilar. Detta är första gången i den nya anläggningen, ett utmärkt tillfälle att bekanta sig med en av landets största återförsäljare av husvagnar och husbilar.

Efter sex års planering kunde anläggningen äntligen invigas i september 2016.

Efter sex års planering kunde anläggningen äntligen invigas i september 2016.Fotograf: Torbjörn Lagerwall I höstas flyttade Tumbo Husvagnar och Husbilar in i sina nya lokaler utmed väg E 20 utanför Eskilstuna. Den 7500 kvm stora byggnaden är toppmodern och genomtänkt in i minsta detalj. Här finns två stora utställningshallar som rymmer totalt 75 husvagnar och husbilar.Utomhus finns det plats för ytterligare 500 fritidsfordon. Den 1000 kvadratmeter stora verkstaden har 16 portar och en separat tvätthall.– Anläggningen har blivit ett enormt lyft, både för kunder och för personal, säger Cecilia Östling. Mer än femtio årTumbo Husvagnar och Husbilar är ett familjeföretag som startades av Sune och Birgit Östling år 1965. Jan och Cecilia Östling tog över 1996 och idag är även dottern Linnea involverad. Efter mer än femtio verksamma år är företaget en av branschens största aktörer med över fyrtio anställda och försäljning av ledande varumärkena Rapido, Dethleffs, Bürstner, Sunlight, Hobby, Roadcar och Dreamer.

Sunlight Tumbo Edition har klädsel i exklusivt halvskinn.

Sunlight Tumbo Edition har klädsel i exklusivt halvskinn. Tumbo EditionI samband med flytten till nya lokaler har Tumbo tagit fram en specialmodell tillsammans med Sunlight. Sunlight har nått stora framgångar de senaste åren och har blivit ett etablerat märke på husbilsmarknaden. – Modellen heter Tumbo Edition och har en klädsel i exklusivt halvskinn som endast erbjuds hos oss på Tumbo, berättar Linnea Östling. Skinnklädseln erbjuds i två av Sunlights mest populära modeller – T68 (enkelbäddar) och T69L (queenbed). Modellerna har bland annat Sunlights genomtänkta badrum. Med ett enkelt handgrepp kan badrummet avskiljas från bode¬len och skapa ett rymligt rum med toalett, dusch och omklädningsrum. Tumbo edition kostar från 509 000 kr. Årlig mässaDen traditionsenliga Tumbomässan hålls som vanligt även i år. Den 11-12 mars är anläggningen fullspäckad med bra erbjudanden. Öppettiderna är 10-15 båda dagarna.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket