Elmia lanserar destinationstorg

Resmål och upplevelser får särskild uppmärksamhet på årets upplaga av mässan Elmia Husvagn Husbil. F-hallen blir ett destinationstorg med utställare som bjuder på inspiration, idéer och reslust.

Elmia Husvagn Husbil är Nordens största husvagns- och husbilsmässa och arrangeras 6-10 september 2023. I år görs en särskild satsning på utställare som marknadsför destinationer och utflyktsmål. I samarbete med det digitala resemagasinet Freedomtravel lanserar Elmia nu Destinationstorget i hall F.
– Elmia Husvagn Husbil är en härlig fest. Det är roligt att titta på nya husbilar och husvagnar, men de flesta kan inte köpa ett nytt fordon varje år. Däremot vill man varje år resa någonstans, kanske till ett nytt ställe. Därför känns det superroligt att få vara med och skapa Destinationstorget. Detta ska bli en fest i festen – ett ställe för inspiration, idéer och reslust, säger Peter Bergström på Freedomtravel.

Föreläsning med Freedomtravel.

Inspiration

I hall F, det stora tältet utanför hall B som tidigare var tillbehörstält, samlas utställare som har fokus på resmål, upplevelser, destinationer, campingar, rederier, sevärdheter och olika utflyktsmål. Vart ska du resa med din husvagn eller husbil och vad vill du uppleva? På Destinationstorget kommer mässdeltagarna hitta massor av inspiration inför kommande resor.
– Vi ser fram emot att stärka mötesplatsen ytterligare och bidra med inspiration inför mässbesökarnas kommande resor. Utställarna på Destinationstorget kommer representera allt från lokala platser i Småland till exotiska destinationer i Europa och utanför, säger Klas Brandt, mässansvarig för Elmia Husvagn Husbil.

Föreläsningar

På Destinationstorget finns också en stor scen där branschaktörer kommer att hålla inspirerande föreläsningar och dagliga utlottningar med reserelaterade priser. Destinationstorget kommer dessutom vara en plats för olika happenings – allt från lunchmusik till engagerande aktiviteter.

Camping på Elmia Husvagn Husbil.

Freedomtravel

Initiativtagare till Destinationstorget är Freedomtravel, ett digitalt resemagasin med 90 000 unika besökare per månad. Magasinet har lång erfarenhet av resor, camping, mässor och föreläsningar. Som samarbetspartner kommer Freedomtravel bland annat att bidra med rekrytering av intressanta utställare och medarrangera ett spännande scenprogram.

Vill du delta?

Företag som vill delta på Destinationstorget är välkomna att kontakta:
Peter Bergström, Freedomtravel, 0769-41 40 41.
Micke Tjällden, Tjälldén Media, 070-597 02 12.
Jonas Berglund, försäljningsansvarig Elmia Husvagn Husbil, 036-15 21 20.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket