Lyxiga RMB premiärvisad i Sverige

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

RMB husbilar är ett premiummärke som inte lämnar någon oberörd. För första gången kunde besökarna på mässan Caravan Stokholm bekanta sig med märket och den nya modellen 874 QD.

Klicka för större bild Det är en riktig tungviktare som hade svensk premiär på Caravan Stockholm. RMB 874 QD väger 7490 kilo och är 8,74 meter lång, 2,38 meter bred och 3,35 meter hög. – RMB är en liner av högsta kvalitet, byggd på en fyrcylindrig Iveco 3.0 liter, berättar Lars Jarlerud. Då är 874 QD inte ens den största modellen i RMB:s program, det finns bjässar på upp till 9,24 meter.

Klicka för större bild Avancerad lyxbilLars är agent för Groupe Pilote S.A.S. i Sverige vars stall inkluderar varumärkena Pilote, Bavaria, Frankia, Moovéo, Le Voyageur och RMB husbilar. På mässan är det Daniel Wetzenstein på Bålstaföretaget Skoklosters Husbilar och Husvagnar som kommer att demonstrera den nya modellen. – Det känns jättespännande att visa upp en så avancerad husbil. RMB är ett bra komplement till våra övriga märken Pilote, Bavaria och Fendt husvagnar, nu spänner vi över ett brett spektra av fordon – från enklare modeller till riktig lyx, säger han.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket