Maria Valentin – ny VD på Forsbergs Fritidscenter Group

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Maria har en gedigen bakgrund från hotellbranschen, där hon arbetat i olika ledande, kommersiella roller. Hon har varit affärsområdeschef på SOS Alarm och kommer närmast från fordonsbranschen, där hon varit platschef för Upplands Motors anläggning i Kista.

Klicka för större bild Ett välskött bolagMaria är oerhört kundorienterad och är en engagerad ledare som gillar att vara ute i verksamheten. Hon har en MBA från Stockholms Universitet samt har blivit korad till en av Sveriges framtida kvinnliga ledare 2010, 2011 & 2012.“Under rekryteringsprocessen har vi haft förmånen att möta många duktiga personer, där Maria för oss var det självklara valet. Dessutom matchar Marias personlighet företagets image och dynamik väl – vi har samsyn vad gäller värderingar och Maria kommer att vara en nyckelperson i att driva vår expansion vidare. Förutom detta passar hennes bakgrund med både serviceandan från hotellbranschen kombinerat med hennes erfarenheter från bilbranschen perfekt in i vår organisation” säger Leif West, ordförande i Forsbergs Fritidscenter.”Forsbergs är ett välskött bolag och ett starkt varumärke – den ledande aktören i en mycket intressant och växande bransch där allt fler uppskattar den frihet och rörlighet som husbil och husvagn medför. Min ambition är att fortsätta utveckla bolaget, med strategin att expandera och bidra till att fler människor får upptäcka tjusningen och fördelarna med mobilt fritidsboende. Jag ser fram emot att tillsammans med medarbetarna i Forsbergs och huvudägaren Nalka Invest leda företaget vidare i dess framgångsrika arbete med nya center och ännu fler nöjda kunder” säger Maria i en kommentar.Maria är gift och har två barn. Fritidsintressen är sommarhuset i Stockholms skärgård med tillhörande trädgård, skidåkning och champagne. Maria tillträder sin nya tjänst efter sommaren. Fakta ForsbergsForsbergs Fritidscenter är idag Sveriges största försäljare av husbilar och husvagnar, med en omsättning om ca 600 Mkr (2016). Bolaget grundades 1991 av bröderna Forsberg och 2011 gick Nalka Invest (tidigare Inter IKEA Investments) in som huvudägare. Företagets huvudkontor är beläget i västsvenska Hyssna mellan Göteborg, Borås och Varberg och är svensk distributör för: Hobby, Frankia, Concorde och Niesmann samt återförsäljare för Bürstner husbilar/husvagnar & Hobby husvagnar. På företagets sex center runt om i Sverige arbetar 90 medarbetare och det finns alltid minst 500 fordon i lager.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket