Ny återförsäljare av LMC

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Husvagnsspecialisten i Uppsala är sedan i höstas ny återförsäljare av LMC husvagnar.

Husvagnsspecialisten 30-årsjubilerade förra året och Anders Hägg firade med att bli återförsäljare av LMC.

Husvagnsspecialisten 30-årsjubilerade förra året och Anders Hägg firade med att bli återförsäljare av LMC. Anders Hägg har lång erfarenhet av husvagnsbranschen. Redan på 1980-talet startade han försäljning i Uppsala tillsammans med sin bror. Första märket han jobbade med var Sävsjö. Senare kom även svenska storsäljaren Polar in i sortimentet. – År 1989 var ett rekordår. Då sålde vi 117 nya husvagnar, minns Anders. Under många år fanns Husvagnsspecialisten i både Upplands Väsby och Uppsala, men sedan snart fem år är Anders tillbaka i Uppsala. På Ullforsgatan finns fordonsförsäljning, tillbehörsbutik och serviceverkstad. – Vi är auktoriserad serviceverkstad för Kabe, Knaus och Polar och utför arbeten på både husvagnar och husbilar.

Ny återförsäljare av LMC husvagnar sedan i höstas.

Ny återförsäljare av LMC husvagnar sedan i höstas. NysatsningI höstas blev företaget återförsäljare av husvagnar från tyska LMC. – LMC ingår i Hymer-gruppen vilket borgar för hög kvalitet och vi har stora förhoppningar på försäljningen. Under våren får vi hem nio nya vagnar av olika modeller, berättar Anders och tillägger att LMC har marknadens längsta fuktgaranti med tolv år. Han förhandlar just nu med ett flertal husbilsmärken och hoppas kunna börja sälja även nya husbilar inom kort. – Vi ser positivt på utvecklingen och söker en ny säljare för att kunna möta efterfrågan, avslutar Anders Hägg.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket