Sörberge Husvagnar blir Birsta Fritidscenter

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Nytt namn, ny och större lokal – samma koncept och service. – Vår idé är hela tiden att inspirera våra kunder till ett året-runt-boende, säger Erik Dahlberg, säljare på det som numera heter Birsta Fritidscenter.

Birsta Fritidscenter säljer bl a Knaus, Weinsberg, Tabbert, CI och Rollerteam.

Birsta Fritidscenter säljer bl a Knaus, Weinsberg, Tabbert, CI och Rollerteam. Den fem kilometer långa flytten söderut – från Timrå kommun till Norrlands största köpcenter, Birsta i Sundsvall – är redan genomförd. Precis som namnbytet från Sörberge Husvagnar till Birsta Fritidscenter.I januari blev det officiell invigning i de nya lokalerna, där ytan tredubblats jämfört med tidigare.– Vi kände att vi vuxit ur de 1000 kvadratmeter som vi verkat i tidigare och att det här är så vi måste möta den ökade efterfrågan som finns på våra produkter. På Birsta blir vi bland annat grannar med Ikea och våra andra verksamheter, som innefattar försäljning av skotrar och trädgårdsmaskiner samt serviceanläggning, säger Thomas Jonsson på Birsta Fritidscenter. Fyller 30 årMed i flyttlasset fanns naturligtvis också det koncept som utmärker företaget, vilket 2019 firar 30-årsjubileum.– Vi vill gärna att våra kunder ska upptäcka och vara medvetna om att det vi till stor del säljer är ett boende som är användbart tolv månader om året. Inte minst då det handlar om campingbilar, även kallade plåtisar. För att verkligen visa vad vi menar och förmedla vår kunskap erbjuder vi att följa med och vara delaktiga i första övernattningen. På plats kan vi enklare förklara vilka faciliteter som finns i ekipaget och förmedla hur bekvämt livet kan vara i våra produkter. Dessutom tillagar och bjuder vi givetvis på en enklare måltid med tillhörande lämplig dryck till de som önskar, lovar Erik Dahlberg med ett leende. Om Birsta FritidscenterBirsta Fritidscenter, tidigare Sörberge Husvagnar, är bland annat återförsäljare av husbilar och husvagnar. Bland deras varumärken återfinns Knaus, Weinsberg, Tabbert, CI och Rollerteam, som kommer från den svenska generalimportören Bergholm i Kristinehamn. Från och med januari 2019 bedriver Birsta Fritidscenter sin verksamhet i Birsta köpcenter (Timmervägen 4).

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket