Kama Fritid

CampingSverige.se

1.1.18

Av: Daniel Andersson Fotograf: Adria
Dela
 

Action 2018 – ett nytt original från Adria

Adrias lilla och sportiga Action-modell har alltid tilltalat folk i farten. Till 2018 har vagnen gjorts om på flera punkter och lever upp till sitt namn i ännu större utsträckning.

Adrias lilla sportiga Action-modell.

Adrias lilla sportiga Action-modell.


Adria bröt ny mark när de lanserade Action redan år 2005 i samband med sitt 40-årsjubileum. Modellen är mycket populär, inte minst i Skandinavien där entusiastiska ägare, som kallar sig själva Actionistas, till och med startat en fanclub för likasinnade. Vagnen har behållit sitt särpräglade utseende genom åren och förändringarna har varit varsamma. Till årsmodell 2018 har dock en hel del förbättringar gjorts.

Färgskalan är ny med gråa och svarta nyanser tillsammans med varma träinslag och högblankt i vitt.

Färgskalan är ny med gråa och svarta nyanser tillsammans med varma träinslag och högblankt i vitt.


Integrerad grill

Action 391 PH har försetts med en gasolgrill integrerad i karossen. Modellen har ny aerodynamisk gasolkoffert med smart förvaring av gasoltuben. De exteriöra plastdetaljerna har fått ny färgnyans och panoramafönster är standard.

Invändigt noterar vi att färgskalan är ny med gråa och svarta nyanser tillsammans med varma träinslag och högblankt i vitt. Det finns ett utdragbart bord med extra ben och vagnen försedd med bluetooth. Action 391 PH är 2,20 meter bred och 4,40 meter lång. Det finns möjlighet att bädda till fyra personer.

Förutom Action marknadsför Adria som tidigare modellserierna Alpina, Adora, Altea och Aviva.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt