Kama Fritid

CampingSverige.se

3.3.17

Av: Sandra Irengård Fotograf: Adria
Dela
 

Adria Mobile Homes nu i Sverige

Nu lanserar Adria Mobila Hem – det senaste inom glamping. Konceptet är ett komplett sortiment av villavagnar och mobila tält framtaget speciellt för det skandinaviska klimatet.

De mobila hemmen och tälten är på uppgång.

De mobila hemmen och tälten är på uppgång.


Adria Caravan AB, dotterbolag till Kabe AB, är sedan 2001 importör av den slovenska husvagns- och husbilstillverkaren Adria Mobils hela produktprogram till Sverige, Norge och Finland.

- Vi står för cirka 25 % av Adria Mobils totala omsättning och är idag marknadsledande på både husbilar och husvagnar i Sverige, säger Peter Blomqvist som är vd.

- Efter drygt två års utveckling tillsammans med Adria Mobil och svenska bygg- och ventilationsföretag har vi nu tagit fram Adria Mobila Hem för den skandinaviska marknaden med dess höga krav på kvalitet, funktion och design, fortsätter Peter.

Adria Mobil producerar cirka 1400 mobila hem per år som innefattar de mobila hemmen XLine, MLine och Sline samt de mobila tälten Boutique, Safari och Bell. Enheterna är modulbaserade och levereras kompletta. Endast en enklare montering  krävs, som Adria tillhandahåller på plats. Adria meddelar också att de har en väl fungerande eftermarknad för support.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt