CampingSverige.se

17.11.17

Av: Daniel Andersson Fotograf: Peter Knutson
Dela
 

Äntligen klart: Lotta Engberg till Caravan Stockholm

Första artisten att presenteras till mässan Caravan Stockholm 2018 är ingen mindre än Lotta Engberg. Med en över 30 år lång karriär är hon en av Sveriges mest omtyckta sångerskor och programledare. – Vi ser fram verkligen fram emot att ha Lotta hos oss i februari, säger projektledare Karin Blomqvist.

Lotta Engberg pekar ut vägen till Caravan Stockholm 2018.

Lotta Engberg pekar ut vägen till Caravan Stockholm 2018.
Fotograf: Peter Knutson


Caravan Stockholm är en husbils- och husvagnsfest som lockar över 10 000 besökare under fyra dagar. Mässan är en viktig mötesplats för branschen och ett startskott för årets säsong.

– Att kombinera branschens ledande husbils- och husvagnsmärken med scenframträdanden av folkkära artister har visat sig vara ett vinnande koncept. Därför är vi glada att äntligen få släppa nyheten att Lotta Engberg är första klara artist till mässan 2018, säger Karin Blomqvist.

Lotta uppträder på Caravan Stockholm lördagen den 17 februari.

Lotta uppträder på Caravan Stockholm lördagen den 17 februari.
Fotograf: Peter Knutson


Lång meritlista

Lotta Engberg slog igenom i början av 1980-talet och har behållit sin popularitet årtionde efter årtionde. Hon har medverkat i Melodifestivalen inte mindre än sju gånger, varit programledare för bl a Söndagsöppet, Bingolotto och Lotta på Liseberg, sommarpratat i P1 och medverkat i olika teater- och revyuppsättningar.

– Lotta är ett proffs ut i fingerspetsarna och vet exakt hur man underhåller en publik. Hon kommer att göra succé på Caravan Stockholm, säger Daniel Andersson, chefredaktör på Husvagn på Väg.

Lotta Engberg framträder på mässan lördagen den 17 februari. Inom kort offentliggörs vem som underhåller på fredagen.

Scenprogrammet på Caravan Stockholm är ett samarbete mellan Caravan Stockholm, tidningen Husvagn på Väg och Däckteam.FAKTA LOTTA ENGBERG
Född: 1963
Bor: Olofstorp utanför Göteborg
Familj: två döttrar
Yrke: Sångerska, programledare och sångpedagog
Aktuell: Med julshowen Made in Sweden tillsammans med Peter Magnusson, Bruno Mitsogiannis, Lisa Stadell och Erik Segerstedt. Samt som dragplåster på Caravan Stockholm 17 februari 2018!

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt