CampingSverige.se

10.8.18

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Bürstner toppar med ny Ixeo

En helt ny serie, Ixeo T, och flera nya modeller i befintliga husbilsserier. Bürstner har inte legat på latsidan inför modellåret 2019.

Nya Ixeo T 690G med Sky roof.

Nya Ixeo T 690G med Sky roof.


Nya Ixeo T befinner sig i översta skiktet av mellanklassbilarna. Serien består av fyra lågprofil-modeller, varav tre har långbäddar och en har drottningsäng. I slutet av 2018 kommer en femte variant, T 744 med lounge längst bak i bilen.

Handfat och vägg kan svängas undan för att skapa ett duschutrymme. Smart!

Handfat och vägg kan svängas undan för att skapa ett duschutrymme. Smart!


Smart badrum

Minsta modellen heter T 690 G, är 6,99 meter lång och långbäddar som man stiger upp i. Badrummet har en smart formgivning där handfat och vägg svängs undan för att skapa ett duschutrymme. T 728 G är längre och har plats till separat dusch. T 720 har lågbäddar medan T 736 har drottningsäng.

Alla Ixeo T-modeller har ett stort Sky roof över förarhytt/sittgrupp som skapar en luftig känsla. Nedsänkbar taksäng är tillval på alla modeller. I köket kan man välja mellan vitrinskåp i glas och en nedfällbar kaffemaskin.

City Car C603 i utförandet Harmony Line.

City Car C603 i utförandet Harmony Line.


Nya City Car

Bürstners plåtisar heter City Car och till modellåret 2019 finns två av modellerna att beställa som Harmony Line, nämligen C 600 och C 603. Harmony Line innebär påkostade materialval och bättre utrustningsnivå, bl a har bilarna farthållare, ABS, ESP, AC, airbag, läderratt och 16-tums alufälgar.
Båda modellerna är 5,99 meter med dubbelsäng länst bak. C 603 har ingen sittgrupp vilket lämnar plats åt skåp och ett rejält tilltaget matbord.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt