CampingSverige.se

10.8.18

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Bürstner toppar med ny Ixeo

En helt ny serie, Ixeo T, och flera nya modeller i befintliga husbilsserier. Bürstner har inte legat på latsidan inför modellåret 2019.

Nya Ixeo T 690G med Sky roof.

Nya Ixeo T 690G med Sky roof.


Nya Ixeo T befinner sig i översta skiktet av mellanklassbilarna. Serien består av fyra lågprofil-modeller, varav tre har långbäddar och en har drottningsäng. I slutet av 2018 kommer en femte variant, T 744 med lounge längst bak i bilen.

Handfat och vägg kan svängas undan för att skapa ett duschutrymme. Smart!

Handfat och vägg kan svängas undan för att skapa ett duschutrymme. Smart!


Smart badrum

Minsta modellen heter T 690 G, är 6,99 meter lång och långbäddar som man stiger upp i. Badrummet har en smart formgivning där handfat och vägg svängs undan för att skapa ett duschutrymme. T 728 G är längre och har plats till separat dusch. T 720 har lågbäddar medan T 736 har drottningsäng.

Alla Ixeo T-modeller har ett stort Sky roof över förarhytt/sittgrupp som skapar en luftig känsla. Nedsänkbar taksäng är tillval på alla modeller. I köket kan man välja mellan vitrinskåp i glas och en nedfällbar kaffemaskin.

City Car C603 i utförandet Harmony Line.

City Car C603 i utförandet Harmony Line.


Nya City Car

Bürstners plåtisar heter City Car och till modellåret 2019 finns två av modellerna att beställa som Harmony Line, nämligen C 600 och C 603. Harmony Line innebär påkostade materialval och bättre utrustningsnivå, bl a har bilarna farthållare, ABS, ESP, AC, airbag, läderratt och 16-tums alufälgar.
Båda modellerna är 5,99 meter med dubbelsäng länst bak. C 603 har ingen sittgrupp vilket lämnar plats åt skåp och ett rejält tilltaget matbord.

Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt