Housecar

CampingSverige.se

17.7.15

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Bürstners nya organisation är klar

Erwin Hymer Group Sverige AB tar från och med nu över ansvaret för den svenska importen av Bürstner och säkerställer distributionen för hela landet. Redan från start representeras märket hos 13 återförsäljare och service erbjuds på 24 verkstäder.

Bürstner Ixeo av modell 2015.

Bürstner Ixeo av modell 2015.


Efter Mobile Livings konkurs har nu husbilsmärket Bürstner fått en ny organisation. Erwin Hymer Group Sverige AB, som importerar märkena Hymer och Carado, presenterar en helhetslösning för Bürstner i Sverige. Märket finns hos 13 återförsäljare och service erbjuds på 24 verkstäder. Inom kort sker uppdatering av Bürstners officiella hemsida och Facebook.

Tjänsten som försäljningschef för Bürstner i Sverige innehas av Jörgen Fornander som arbetat med märket i närmare 20 år.
– Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Jörgen Fornander som har stor erfarenhet av märket och känner handlarna väl, säger Guido Venter, Export Manager på Bürstner.

Jörgen, som redan påbörjat sin anställning, har fram till dagens datum träffat avtal med 10 återförsäljare.
– Arbetet är i full gång och det känns roligt att få arbeta med Bürstner och alla återförsäljare även i framtiden. Genom Erwin Hymer Group kommer vi att kunna erbjuda konsumenterna ännu bättre tillgänglighet både gällande försäljning och service, säger Jörgen Fornander.
– Jag påbörjade min bana inom Bürstner som mekaniker och märket har en speciell plats i mitt hjärta. Inför kommande säsong kan jag utlova en fantastisk produktserie som kommer finnas hos några av Sveriges bästa handlare, avslutar han.

Fredrik Uhlin, som sedan tidigare är marknadschef för Hymer och Carado, tar nu även hand om marknadsföringen av Bürstner.

Fredrik Uhlin, som sedan tidigare är marknadschef för Hymer och Carado, tar nu även hand om marknadsföringen av Bürstner.


Tre olika segment

Det övergripande ansvaret för marknadsföringen tar Fredrik Uhlin som är marknadschef på Erwin Hymer Group. Fredrik ansvarar sedan tidigare för marknadsföringen av både Hymer och Carado i Sverige och nu alltså även Bürstner.
– Husbilar från Bürstner positionerar sig prismässigt mellan Carado och Hymer och därmed kan vi erbjuda husbilar av hög kvalitet i tre olika segment, säger Fredrik Uhlin.

Mitt under rådande högsäsong pågår ett intensivt arbete med att planera mässor, ta fram broschyrer samt uppdatera hemsidor och sociala medier.
– Närmast i planeringen ligger mässan Stora Nolia i Umeå 1-9 augusti och därefter Elmia Husvagn och Husbil 10-13 september, fortsätter Fredrik.
– Vi är glada att redan i år kunna närvara med Bürstner på dessa mässor. Genom samarbetet inom Erwin Hymer Group blir vår marknadsföring mer kostnadseffektiv vilket i slutändan gynnar konsumenterna i form av lägre priser, avslutar Fredrik.

Auktoriserade återförsäljare:

Forsbergs Fritidscenter Bjuv, Borlänge, Hyssna och Stockholm

Fritidsmetropolen Umeå

Husvagncenter i Luleå

Husvagnsexpo Bromölla

Hymer Center Göteborg

Maskincenter i Bockara

Nystadius Fritid Center Karlstad

Oxelösunds Båt & Motor

Tumbo Husvagnar och Husbilar

Örebro Husbilsoutlet

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt