Housecar

CampingSverige.se

22.7.12

Av: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: Jambo Feriepark
Dela
 

Danmark: Jambo Feriepark väljer Cabbyvagnar till sin supercamping

Jambo Feriepark i Danmark är en av Europas fem bästa campingplatser och den högst rankade i Skandinavien. Familjecampingens standard är mycket hög och service- och aktivitetsutbudet är omfattande.


Jambo Feriepark i Danmark är en av Europas fem bästa campingplatser och den högst rankade i Skandinavien

Jambo Feriepark i Danmark är en av Europas fem bästa campingplatser och den högst rankade i Skandinavien


Cabby 740 F2C Family-vagnar

För att ytterligare öka attraktionskraften erbjuder Jambo lyxboende i husvagnar från Cabby. Det är Cabby 740 F2C Family-vagnar, med sex bäddplatser och stort kök, som campingens gäster kan hyra veckovis under hela sommarhalvåret.

- Vi har letat efter en bra uthyrningsvagn, sonderat marknaden och valt Cabby därför att vi tycker att deras vagnar har den bästa kvaliteten och den modernaste designen. Jambo har ju de fyra sista åren utsetts till Danmarks bästa campingplats, så vi vill försäkra oss om att när vi hyr ut campingvagnar till våra gäster så får de en produkt som är i toppklass, säger Christina Egelund, chef för Jambo Feriepark.

De typiska gästerna som hyr en Cabbyvagn på Jambo Feriepark är familjer som funderar på att köpa en husvagn men inte är säkra på vad de vill ha. Innan de investerar i en vagn vill de pröva att bo i en för att se om det är en semesterform som passar deras familj. Och då är det särskilt viktigt att de får en bra upplevelse, framhåller Christina Egelund.

- Jambo håller högsta klass på allt och vi har de bästa vagnarna i premiumsegmentet. Därför är det särskilt roligt för oss att finnas där för deras gäster med våra vagnar, och att synas på en så uppmärksammad och uppskattad campinganläggning, säger Hans Lindh, vd i Cabby Caravan AB.

DCC Superplatz

Jambo marknadsför Cabbyvagnarna med rubriken ”Har du lust att pröva på campingsemester när den är som allra bäst?" och fortsätter: "Pröva en lyxcampingvagn och gläd dig åt en femstjärnig semester på Jambo Feriepark. Det är helt nya lyxcampingvagnar av det svenska märket Cabby. Där finns sovplatser för sex personer (varav två passar bäst för barn), kök, toalett samt ett stort Isabella förtält med fast golv. Fullt utrustade med service, plattskärm, trädgårdsmöbler och mycket annat.”

Jambo Feriepark, som ligger vid Vesterhavet i Saltum på Nordjylland, är en campingplats som varje år får mycket höga betyg. Den är utnämnd till Danmarks bästa campinganläggning fyra år i rad, 2009, 2010, 2011 och 2012.

Den tyska campingorganisationen DCC utsåg tidigare i år Jambo Feriepark som en av de fem bästa campingplatserna i hela Europa. Den tyska konsumentorganisationen ADAC har klassificerat Jambo Feriepark som Superplatz – en av 14 totalt i Europa.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt