CampingSverige.se

14.5.18

Av: Daniel Andersson
Dela
 

EHG Open avgörs i Örebro 25 maj

Den tredje upplagan av populära golftävlingen EHG Open äger rum den 25 maj. I år är evenemanget, som är öppet för alla ägare av Bürstner, Carado, Laika och Hymer,  flyttat till Gustavsvik i Örebro.

Klicka för större bild


Golftävlingen EHG Open har arrangerats två gånger tidigare, båda gångerna på Vadstena Golfklubb. Ett 70-tal spelare brukar delta i tävlingen som bjuder på golf i natursköna omgivningar, god mat i klubbrestaurangen, tävlingar med fina priser och trevlig gemenskap husbilsägare emellan.

Klicka för större bild


Kostnadsfritt

Bakom arrangemanget står Erwin Hymer Group Sverige som marknadsför husbilsmärkena Hymer, Laika, Carado och Bürstner. Ägare till bilar av dessa märken är välkomna att anmäla sig till årets golftävling. En nyhet är att den i år äger rum på Gustavsvik i Örebro.

– Precis som tidigare är EHG Open kostnadsfritt. Ställplats, greenfee och lunch ingår, säger Fredrik Uhlin, marknadschef på EHG Sverige.

På kvällen finns möjlighet att boka sig till barbecue-fest på klubbrestaurangen.

Tävlingen är öppen för ägare av Bürstner, Carado, Laika och Hymer.

Tävlingen är öppen för ägare av Bürstner, Carado, Laika och Hymer.


Träffa partners

Representanter för de fyra husbilmärkena, återförsäljare samt en rad leverantörer och samarbetspartners kommer att vara på plats i Vadstena. Det finns plats för max 92 spelare, det är först till kvarn som gäller. Anmälan görs på www.ehg-open.se. Här finns också mer information om evenemanget.

EHG Open arrangeras av Erwin Hymer Group Sverige i samarbete med Husvagn på Väg, Ecster, Wasa Kredit, Fiat och FCA Bank.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt