CampingSverige.se

15.5.16

Av: Sandra Irengård
Dela
 

First Camp växer

First Camp-familjen växer ytterligare. De  lägger nu till två nya högklassiga campingar på fantastiska lägen: Oknö och Åhus.

Oknö camping ligger vackert på en liten ö i skärgården.

Oknö camping ligger vackert på en liten ö i skärgården.


First Camp förvärvar nu två nya campingar, som har drivits av Regenbogen AG. Det blir Oknö camping och Åhus camping som läggs till på listan.

Oknö camping ligger på en liten ö i skärgården mellan Öland och Mönsterås i Småland. Små vikar, skogsstigar och ängar omger campingen och stugbyn, där ni bland mycket annat finner en relaxavdelning med ångbastu, gym och massage, en
restaurang och roliga aktiviteter.

Åhus camping utanför Kristianstad i Skåne ligger nära vidsträckta stränder, trolska skogar och lugna sjöar. På campingen finns bland annat restaurang, spa och ett stort aktivitetsutbud.

Åhus camping har även en spaavdelning.

Åhus camping har även en spaavdelning.


Fördjupat samarbete inleds

- Vi är väldigt nöjda med att First Camp tar över våra svenska anläggningar. Vi ville vara säkra på att de utvecklades av rätt aktör och vi kommer nu inleda ett fördjupat samarbete med First Camp för att kunna erbjuda våra gäster en fantastisk semesterupplevelse i Sverige samtidigt som First Camps gäster kan få del av våra tyska anläggningar, säger Rüdiger Vosshall, VD Regenbogen AG.

Källa: First Camp

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt