CampingSverige.se

1.6.19

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Flexibel bokning hos Nordic Camping

Nu gör Nordic Camping & Resort det enklare för alla campare att vara flexibla. Nordic Campings gäster kommer framöver att kunna boka en flexibel produkt, som kan avbokas oavsett skäl ända fram till dagen innan ankomstdatum

Klicka för större bild


Nordic Camping & Resort är tillsammans med systerbolaget First Camp den ledande campingkedjan i Norden med totalt 40 destinationer. Ambitionen är att ligga i framkant med nya innovationer för att förenkla för gästerna. Nu lanserar Nordic Camping en ny flexibel produkt, Flex. Om gästen väljer detta alternativ kan vistelsen avbokas, oavsett skäl, ända fram till kl 15 dagen innan ankomstdatum.

- I våra marknadsundersökningar är det väldigt tydligt att gästerna efterfrågar frihet och flexibilitet, och därför inför vi nu detta. Flexibla produkter är vanliga i andra resebranscher och nu kommer det alltså även till campingbranschen, säger Ingela Lundkvist, kommersiell chef för Nordic Camping.

Större flexibilitet

Tidigare i marknaden har det varit vanligt med ett erbjuda avbeställningsskydd, men detta är ofta förenat med restriktioner där särskilda skäl exempelvis sjukintyg krävs vid avbokning nära planerat ankomstdatum. Nordic Campings nya lösning ger därmed betydligt större flexibilitet.

- Vi ska alltid stå på tårna för att förbättra våra gästers upplevelser, från bokning till in- och utcheckning. Tack vare att vi är en stor kedja har vi resurser till att fortsätta förbättra våra produkter och driva utvecklingen i hela campingbranschen. Det kommer hända mycket mer framöver, säger Johan Söör, VD för Nordic Camping & Resort.

Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt