Housecar

CampingSverige.se

4.3.16

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Hobby utökar med fem nya återförsäljare

För att ytterligare stärka sitt återförsäljarnät och komma närmare kunden har Hobby Caravan startat samarbete med fem nya återförsäljare – på strategiskt utvalda platser.

Auktoriserade återförsäljare

– Vi är mycket nöjda med våra nya partners som alla är välrenommerade i sina respektive områden, säger Mats Svensson, vd för Hobby Caravan.

De fem nya återförsäljarna är alla utbildade på just Hobbys vagnar och ska sälja samt leverera husvagnstillverkarens produkter. Med den närhet, kunskap och expertis som Hobbys auktoriserade återförsäljare erbjuder kan kunden känna sig trygg i alla led, säger Mats Svensson.

Hobby är Sveriges mest sålda husvagn. Återförsäljare finns över hela landet.

Hobby är Sveriges mest sålda husvagn. Återförsäljare finns över hela landet.


Sveriges mest sålda husvagn

– Det här är ytterligare ett steg i vårt arbete att fortsätta stärka vår position på marknaden. Hobby är Sveriges mest sålda husvagn, det är viktigt att vi finns över hela landet, säger Mats Svensson.
– Samtliga nya återförsäljare har stark branscherfarenhet och är strategiskt utvalda. Vi kommer att fortsätta kolla över de orter där vi fortfarande inte finns för att i framtiden knyta dem till oss.

Mats Svensson, VD Hobby Caravan Sverige.

Mats Svensson, VD Hobby Caravan Sverige.


Från söder till norr

Hobbys nya återförsäljare är Husvagns-Expo i Bromölla, Upplands Bil & Fritidscenter, Birsta Husbil, Fritidsfordon Öst i
Linköping samt Novacamp i Trelleborg. Hobby har även fristående verkstäder sedan 2015, för att erbjuda närhet, tillgänglighet och kundservice för sina kunder.
– Oavsett var i landet du har köpt din vagn har du alltid nära till service om oturen skulle vara framme, säger Mats Svensson.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt