CampingSverige.se

18.2.15

Av: Daniel Andersson Fotograf: Hymer
Dela
 

Hymer Duomobil - maximal komfort för två

Hymer kallar det för det perfekta husbilskonceptet. På Caravan Stockholm premiärvisades en av årets stora husbilshändelser – Hymer Duomobil med ett stort vardagsrum med u-soffa bak och två smarta långbäddar fram.

Hymer DuoMobil baseras på konceptet för en B-klass SL, härifrån kommer standardutrustningen och alla viktiga säkerhetskomponenter.

Hymer DuoMobil baseras på konceptet för en B-klass SL, härifrån kommer standardutrustningen och alla viktiga säkerhetskomponenter.


Intresset för Hymers nya husbilsmodell har varit mycket stort ända sedan den premiärvisades under Düsseldorfmässan i september. Hymer Duomobil är en helt ny husbil byggd för paret som vill ha maximal komfort på sina resor. Med en ny unik planlösning, ett stort vardagsrum bak med u-soffa och två smarta långbäddar fram.

– Den måste upplevas live för att man ska kunna ta in alla smarta detaljer och finesser som byggts in i denna husbil, säger Fredrik Uhlin, marknadschef på Hymer Sverige.

Ett salongsbadrum med en vettig dusch var ett krav som infriades.

Ett salongsbadrum med en vettig dusch var ett krav som infriades.


Perfekt för två

Duomobil bygger på ett koncept skapat av makarna Heidi och Lothar Schleinkofer för att återspegla behoven och önskemålen för par som reser själva. Ett vackert och praktiskt kök, en mysig soffgrupp, ett salongsbadrum med en vettig dusch och ett cykelgarage var tydliga önskemål. Ett entydigt krav till tillverkaren var långbäddar, något denna kundgrupp absolut vill ha.

– Med Hymer Duomobil har ett fordon skapats som är perfekt för semesterresan för två när det gäller utrustning, alla funktioner och egenskaper, fortsätter Fredrik Uhlin.

Hymer Sverige har lagt beslag på några av de första modellerna som lämnat produktionen i Bad Waldsee och besökarna på Caravan Stockholm fick möjlighet att titta närmare på den omtalade husbilsmodellen.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt