Housecar

CampingSverige.se

27.2.17

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Kampa Air: Uppblåsbara tält för husbil och husvagn

Uppblåsbara tält har på kort tid blivit mycket populära. För dig som ofta förflyttar din husvagn eller husbil innebär produkten stora fördelar. Se vår film som visar hur enkelt tältet sätts upp.

Kampa Rally Air  finns i fyra storlekar, på bilden ses modell 260.

Kampa Rally Air finns i fyra storlekar, på bilden ses modell 260.


Uppblåsbara tält har de senaste åren revolutionerat tältmarknaden och har tagit stora marknadsandelar.
– Vi märker ett snabbt ökande intresse, både från husvagnsägare och från husbilägare, säger Roger Albinsson på Holiday Fritid.

Intresset för Kampas lufttält var stort på mässan Caravan Stockholm i Kista som ägde rum 16-19 februari 2017.

Intresset för Kampas lufttält var stort på mässan Caravan Stockholm i Kista som ägde rum 16-19 februari 2017.


Inga stativ

Holiday Fritid är en svensk grossist inom campingtillbehör med huvudkontor i Kållered utanför Göteborg. Förtält och markiser har blivit en specialitet och företaget jobbar med märkena Westfield och Kampa. Kampa är ett företag i Storbritannien och var det första märket att lansera uppblåsbara tält till både husbilar och husvagnar.

– Fördelarna är flera. T ex slipper man de tunga och klumpiga stativen av metall eller glasfiber, istället reses tältet snabbt och smidigt med en luftpump, förklarar Roger Albinsson.

Högtrycksslangar

Stativen har ersatts av uppblåsbara högtrycksslangar som pumpas upp för hand eller med en elektrisk pump. Alla sektioner blåses upp samtidigt via ett centralt munstycke på Kampas tält.
– Det går snabbt att sätta upp eller ta ner lufttält, vilket gör dem särskilt lämpliga för dig som ofta flyttar ditt fritidsfordon, menar Roger.

Vi träffade honom på mässan Caravan Stockholm i Kista och fick en demonstration av tältmodellen Kampa Rally. Se filmen här och läs mer om olika Kampa Air-modeller på Holiday Fritids hemsida.

Se också...

Kampa lufttält - Uppsättning av uppblåsbart tält

Roger Albinsson från grossistföretaget Holiday Fritid demonstrerar hur det uppblåsbara tältet Kampa Rally Air sätts upp. Inspelat på mässan Caravan Stockholm 16-19 februari 2017.

2017-02-26

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt