Campout

CampingSverige.se

13.4.13

Av: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: Nordic Camping & Resort
Dela
 

Nordic Camping & Resort 2013: Lanserar mobil webbplats

Denna vecka lanserar Nordic Camping & Resort som första aktör i branschen sin nya webbapp inför den stundande säsongen 2013. Under senare år har de mobila besöken på den ordinarie webbplatsen ökat i snabb takt och med den nya webbappen erbjuds vid sidan av en rad olika funktioner och finesser ett anpassat surfande för den mobila gästen.

Nordic Camping & Resort lanserar mobil webbplats.

Nordic Camping & Resort lanserar mobil webbplats.


Läs mer om campingplatser i Sverige här

Besöker man www.nordiccamping.se med sin mobila enhet kommer man automatiskt att slussas till men mobila versionen av hemsidan som innehåller informationen på den vanliga webbplatsen men även en rad smarta funktionaliteter för våra gäster.

-  Denna webbapp kommer definitivt underlätta för våra gäster vid informationssökning samt bokningshjälp och är på ett smidigt sätt anpassad för den mobila resenären.  Vi är övertygade om att vi med smarta tjänster som denna fortsätter att ligga i framkant gentemot våra konkurrenter och därmed fortsätter ta marknadsandelar. Givetvis kommer vi fortsätta utveckla denna del av vår marknadsföring som tillhör framtiden, säger Tom Sibirzeff VD Nordic Camping & Resort.

Webbappen är utvecklad tillsammans med leverantören Ninetech som bland annat står bakom Skistars framgångsrika mobila webb.

Nordic Camping & Resort bedrivs på 11 anläggningar från Östersund i norr till Helsingborg i söder. Bolagets affärsidé är att erbjuda en kedja med varierande boendeformer under ett varumärke med ett tydligt koncept där kundens helhetsupplevelse står i centrum. Nordic Camping & Resort AB vision är att vara det marknadsledande alternativet i Norden för upplevelsebaserat semesterboende i kombination med ett risktäckande hotellkoncept.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt