Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

12.10.10

Av: Bobil & Caravan Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Norge: Stadscamping i Bergen (2/5)

CampingSverige.se tipsar om fina centrumnära campingplatser i Norge som har kort avstånd till storstaden och attraktioner, men som ändå är idylliska.

Klicka för större bild


Bergen fullständigt bågnar av upplevelser, charm och atmosfär. Både staden och fjordarna runt staden bjuder turisterna på en god kombination av natur, kultur och aktiviteter. Speciella attraktioner är Fisketorget och Bryggen, Flöibanen, Ulriksbanen, Edward Griegs hem på Troldhaugen, Gamla Bergen och Akvariet, som framförallt passar barn. Bergenskortet ger gratis entré eller rabatt på museer, sightseeing, kulturerbjudanden, servering, bussresor och parkering och kan köpas på Lone Camping.

Lone Camping är en lugn familjecamping som passar både barnfamiljer, vuxna par och pensionärer. Platsen ligger idylliskt vid Haukelandsvattnet med Liafjellet som bakgrund, och med knappa 2 mils avstånd in till centrum och här växlar gästerna mellan att njuta av storstaden och de vackra naturområdena. Haukelandsvattnet inbjuder till bad, paddelturer och fiske. Campingen har lekplats, biljardgolf, sandvolleybollplan och en liten djurpark.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt