Kama Fritid

CampingSverige.se

13.3.15

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Nu finns Stödbensöl att beställa

Efter lådvinet Carawine kommer nu Stödbensöl som en naturlig uppföljare. Stödbensöl finns sedan 2 mars som beställningsvara på Systembolaget.

Klicka för större bild


Att ta en "stödbensöl" är ett gammalt uttryck som campare är väl förtrogna med. Packa husbilen/husvagnen, få in barnen i bilen, stress i trafiken, kö i receptionen, backa husvagnen på plats, koppla av bilen och veva ned stödbenen - äntligen på plats! Fram med en solstol och njut av en iskall Stödbensöl. Semestern har börjat.

Företaget Cavaletta Wines HB har tagit fasta på detta uttryck och lanserat en öl med detta namn. Stödbensöl hade premiär på Systembolagets beställningssortiment den 2 mars. Artikelnummer på Systembolaget är 89572.

Stödbensöl är en ljus, svensk lager producerad av noga utvalda råvaror som hanteras varsamt av erfarna bryggarmästare. Stödbensöl passar bra som sällskapsdryck och till fågel, fisk, grillat fläskkött, korv, hamburgare eller buffémat. Serveras iskall, helst under 8 grader celsius. Stödbensöl har lätt maltig smak med inslag av bröd, citrus och honung. Normal fyllighet, liten beska och sötma.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt