Housecar

CampingSverige.se

18.3.17

Av: Daniel Andersson Fotograf: Polar
Dela
 

Ny Polarvagn med barnrum

En helt ny modell med sju planlösningar, ett badrum med integrerad dusch och nya beteckningar är några av Polars nyheter för 2017.

Polar har utvecklat ett nytt badrum med integrerad dusch.

Polar har utvecklat ett nytt badrum med integrerad dusch.


Inför modellåret 2017 presenterar Polar en helt ny modell; Polar 650. Modellen finns i sju planlösningar som bland annat inkluderar en helt ny planlösning med barnrum. Polar 650 är en enkelaxlad vagn, som är lätt att både dra och parkera men samtidigt rymlig.
– Vi har även utvecklat ett badrum med integrerad dusch som kommer att användas i husbilen Grizzly och i flera av våra vagnar, bl a 650 BR, berättar vd Tony Ekström.

Nyheter för 2017 är bl a nya klädslar och gardiner.

Nyheter för 2017 är bl a nya klädslar och gardiner.


Nya modellbeteckningar

Polar har arbetat mycket med övriga planlösningar, framför allt inriktat mot barnkammarlösningar.
Märket återgår till att använda vagnarnas innermått i modellbeteckningarna för alla modeller eftersom det är det mått som de flesta kunder använder som referens.
– Andra nyheter för 2017 är nya klädslar och gardiner, detaljer i exteriören, ytterligare utvecklat tekniken i vagnen med avseende på ljud och routerns funktionalitet, fortsätter Tony Ekström.

Tony Ekström, vd på Polar.

Tony Ekström, vd på Polar.


Nyanställningar

Polar har haft god orderingång under hösten och ökat produktionen vid fabriken i Dorotea vilket lett till nyanställningar.
– Det är riktigt kul att kunna anställa fler. För både Dorotea och branschen är det en viktig signal. Polar är på gång, avslutar en nöjd vd.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt