Housecar

CampingSverige.se

14.1.16

Av: Sanna Ohlander Fotograf: Torbjörn Lagerwall
Dela
 

Ny utflyktsguide: Malmö

- Information om bra utflyktsmål är en färskvara, precis som mjölk, säger Kristian Olsson Lilja. Han är idésprutan som ligger bakom en ny serie utflyktskartguider, "Sveriges bästa utflykter enligt oss".

Kristian Olsson Lilja har skrivit utflyktskartguider om Österlen och Malmö.

Kristian Olsson Lilja har skrivit utflyktskartguider om Österlen och Malmö.


Tidigare i år kom första kartguiden, Österlen, och nu kommer uppföljaren som handlar om Malmö med omnejd.  
- Jag vill att guiden ska vara ett inspirerande verktyg för den som vill åka på utflykt eller är på semester. Fodralet är i ett smidigt format så att man kan ha den i ryggsäcken eller handskfacket.

Kartguiderna har dagsprogram med tips från morgon till kväll. Österlen-guiden är späckad med tips om gårdsbutiker, badplatser och härliga restauranger, medan Malmö förstås är lite mer stadsanpassad. Här finns också lekplatser, caféer och parker som en given del av utflyktsmixen.

Klicka för större bild


Uppdateras regelbundet

Totalt finns det 24 dagsutflykter beskrivna i Malmö-kartguiden och 38 för Österlen. Kartguiderna kommer att uppdateras regelbundet för att ge så aktuell information som möjligt.

Sveriges bästa utflykter enligt oss kan du köpa i välsorterade bokhandlar och hos internetbokhandeln, men också i många presentbutiker och hotell. Utgivningstakten är ambitiös – två svenska reseområden om året.

Se filmklipp om Sveriges bästa utflykter:


Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt