Housecar

CampingSverige.se

14.11.18

Av: Sandra Irengård Fotograf: Grönklittsgruppen
Dela
 

Ny vd utsedd för Grönklittsgruppen

Grönklittsgruppens styrelse har utnämnt John Strand som vd för Grönklittsgruppen. Med rekryteringen av John Strand avslutas perioden med en interimslösning under Anders Blomquist ledning. John Strand är 47 år och är idag vd för Merresor AB. Han tillträder befattningen som vd och koncernchef för Grönklittsgruppen i mitten av januari 2019.

John Strand, tillträder VD-posten i mitten av januari 2019.

John Strand, tillträder VD-posten i mitten av januari 2019.


– John har i sin tidigare verksamhet visat prov på förmåga att med lönsamhet driva och utveckla affärer, något som Grönklittsgruppen nu kommer få glädje av. Även hans mångåriga erfarenhet av offentlig upphandling och myndighetskontakter är värdefulla, säger Jan Friedman, styrelseordförande i Grönklittsgruppen.

– Med John Strand som vd får vi en ledare med uttalade ambitioner att bygga ett ännu större företag inom besöksnäringen, fortsätter Jan Friedman.

En fortsatt förädling av Orsa Grönklitt som destination står högt på agendan.

En fortsatt förädling av Orsa Grönklitt som destination står högt på agendan.


Intressant och spännande

Högt på agendan står en fortsatt förädling av Orsa Grönklitt som destination samt att utveckla och befästa Svenska Campingpärlor som den ledande kedjan inom camping.

– Jag ser verkligen fram emot möjligheten att få leda en så intressant och spännande koncern som Grönklittsgruppen. Tillsammans med medarbetarna vill jag fortsätta arbetet med att skapa en strategi för lönsam tillväxt, säger John Strand.

Grönklittsgruppen är skyldig Anders Blomquist ett varmt tack för värdefulla insatser och viktiga avtryck för framtiden. Anders är kvar som tf vd tills John tillträder sin tjänst i mitten av januari 2019.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt