Kama Fritid

CampingSverige.se

28.1.17

Av: Sandra Irengård Fotograf: Caravan Club
Dela
 

Österlenträffen 2017

Caravan Club of Sweden arrangerar Österlenträffen – Riksting i Simrishamn den 24 - 28 maj. I år är det Sydsvenska sektionen som står för arrangemanget.

I samband med Riksstämman ordnas det många trevliga aktiviteter för medlemmarna i Caravan Club.

I samband med Riksstämman ordnas det många trevliga aktiviteter för medlemmarna i Caravan Club.


Vartannat år hålls Riksstämman inom Caravan Club. 2015 anordnade Smålandssektionen Riksstämman i Hultsfred och Sven Hansson blev då omvald till Riksordförande. Rikstinget är det högsta beslutande organet inom klubben och det är här som föreningens styrelse utses och viktiga beslut fattas. I samband med Riksstämman ordnar föreningen en trevlig träff för sina medlemmar, där det erbjuds aktiviteter för både vuxna och barn.

Österlenträffen hålls på Korsavads Idrottsområde, där det finns simhall, tre idrottshallar och en bowlinghall. Riksstämman samt de olika mötena kommer att hållas i någon av idrottshallarna. Enligt tradition hålls Riksstämman på lördagen.

Det kommer att finnas gott om aktiviteter för barnen, såsom bad, hoppborgar och ansiktsmålning. De vuxna kan se fram emot dans och pub på kvällarna. På fredagen blir det guidad tur på Nordic Sea Winery med vinprovning. Förutom det gedigna programmet, kommer det att finnas möjlighet att utforska Österlen på egen hand.

Det finns endast plats för 300 ekipage, så regeln ”först till kvarn” gäller.

Anmälan kan göras via Caravan Clubs hemsida. Om du vill vara med på aktiviteterna måste detta också anmälas. Den 31 mars tas dessa bort eller när maxtaket nåtts.

caravanclub.se


Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt