Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

11.3.10

Av: Anne-Vibeke Isaksen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Outwell 2010: Smart Tunnal –tältet du slår upp på två sekunder.

Skulle du vilja ha ett tält som är supersnabbt att slå upp, och som samtidigt är robust och hållbart? Vill du snabbt hitta det rätta tältet och komma vidare i semesterplaneringen?

Klicka för större bild


Outwell har lösningen med sitt splitter nya Smart Tunnal tält koncept – en kollektion med tunneltält som är enkla att sätta upp och som samtidigt är utrustade med de välkända detaljer som kännetecknar Outwells kvalitet och design.

Outwells Smart Tunnal kollektion finns i tre iögonfallande och stilfulla modeller – Fusion 200/300 och Vision 200. Dessa miniversioner av stora tunneltält erbjuder fantastisk stabilitet, är överraskande rymliga samt är superenkla att slå upp och transportera. Fusion 300 och Fusion 200 till 3 respektive 2 personer är båda försedda med ett stort ingångsparti med massvis av plats för förvaring, samt två stora fönster.

Samtidigt ger OFG Systemet (Outwell Fixed Ground System) optimalt skydd och håller kryp ute. Vision 200 rymmer två sovplatser i det behagliga och välventilerade innertältet och fås i blå, lime eller röd. Alla Smart Tunnal tält kan packas i sina egna bärväskor, så de är enkla att transportera.

Se också...
Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt