Housecar

CampingSverige.se

17.10.16

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Smarta och eleganta Carthago

Sedan 1979 byggs premiummärket Carthago i Tyska Aulendorf. Genom att fokusera på ”evolution” snarare än ”revolution” finjusteras modellprogrammet ytterligare för att kunna erbjuda det bästa. Detta är några av 2017 års höjdpunkter.

Carthago C-Tourer.

Carthago C-Tourer.


Modellserien C-Tourer får tillökning med nya planlösningarna 144 QB (drottningssäng) och 144 LE (enkelbäddar). Totallängden för dem båda är 6,99 meter vilket gör dem smidiga att köra. Trots de kompakta måtten finns det plats för L-soffa, stort kylskåp, exklusivt badrum och väldimensionerade sängar.

Alla modeller från Carthago kan nu fås med ett praktiskt dubbelgolv som innehåller ett extra djupt förvaringsutrymme.

Alla modeller från Carthago kan nu fås med ett praktiskt dubbelgolv som innehåller ett extra djupt förvaringsutrymme.


Dubbelgolv på alla

Ny modell är också Chic C-line 5.0 med drottningsäng. Chic C-line finns med tilläggsbeteckningen S (Superior) som innebär en ännu exklusivare inredning. Chic E-line samt även S-Plus fås nu även med planlösningar där taksängen bytts ut mot två panoramafönster och fler stuvutrymmen i den främre delen.

En stor nyhet för 2017 är att samtliga modeller från Carthago nu fås med ett praktiskt dubbelgolv som innehåller ett extra djupt förvaringsutrymme. Tömning av vattentanken är integrerad i utrymmet vilket möjliggör tömning även utifrån. Utrymmet i dubbelgolvet är separat uppvärmt.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt