Campout

CampingSverige.se

26.4.16

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Solhem lanserar nytt märke - Globe-Traveller

Solhem Husbil i Bålsta är något av en plåtis-specialist. Globecar och Westfalia har nu fått sällskap av polska Globe-Traveller.

Globe-Traveller lämpar sig speciellt bra för norra Europa och Norden och introduceras under 2016 i Sverige, Norge och Finland.

Globe-Traveller lämpar sig speciellt bra för norra Europa och Norden och introduceras under 2016 i Sverige, Norge och Finland.


Solhem Husbil har utvecklats starkt under senare år och säljer nu 120 husbilar om året. Husbilsintresserade känner till Globecar och Westfalia sedan innan. Vd Darek Wolosz är glad över att i år lansera ytterligare ett märke.
– Polska Globe-Traveller var tidigare känt som Neo-Traveller. Märket utmärks av unika designlösningar som t ex dubbelgolv och baksida i GFK-komposit och byggs på Fiat Ducato eller Peugeot Boxer.

Vd Darek Wolosz, Solhem Husbil.

Vd Darek Wolosz, Solhem Husbil.


Westfalia och Globecar

Från Westfalia och Globecar marknadsför Solhem två modeller vardera. Fiat-baserade Westfalia Columbus-serien består av fyra modeller, alla med dieseldriven, vattenburen värme som standard. Den något enklare Amundsen utökas med en 5,99 metersmodell med långbäddar: Amundsen 600E. Globecars modellutbud utökas 2016 med flera modeller - Globestar 600L med långbäddar, Globestar 600L Revolution med upp till fem sovplatser och elektrisk drop-down säng bak samt Globescout Plus med extra mycket utrymme i kupén.
– Från hösten 2015 har det blivit möjligt att beställa alla Globecar på Citroën-chassis, avslutar Darek Wolosz.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt