CampingSverige.se

23.4.14

Av: Campingsverige.se
Dela
 

Sommarsurfa i husvagnen med Bredband 4G

Sommaren är snart här och allt fler svenskar väljer att flytta in i sina husvagnar och åka på den efterlängtade campingsemestern. Men oberoende var man befinner sig ska man kunna surfa snabbt och enkelt med full koll på surfkostnaderna.

Klicka för större bild


Det nya abonnemanget On/Off från Tele2 är ett perfekt komplement till det fasta bredbandet du har hemma och är anpassat för personer och familjer som exempelvis vill åka på en veckas campingsemester eller spendera en helg på sjön.
Visst vill du kunna streama din favoritmusik på Spotify, se roliga Youtube-klipp eller kolla på en film på datorn en regnig sommardag. Lagom till campingsäsongen lanserar Tele2 det nya bredbandsabonnemanget On/Off som ger dig möjlighet att själv bestämma när och var du surfar.

Den nya abonnemangsformen innebär att du kan ställa av och på surfen och endast betala för datamängden du har behov av.

Så fungerar Bredband 4G On/Off

Bredband 4G On/Off är ett abonnemang med låg månadsavgift som du enkelt kan fylla på med surf när behovet uppstår. Surfpaketen köps via www.tele2.se och du väljer själv hur länge din surf ska gälla och hur mycket data du är i behov av. Paketet gäller tills du har förbrukat all data eller tills giltighetstiden har gått ut, vilket som än händer först.

Du kan välja att komplettera med en mini-router som gör det möjligt för hela familjen att surfa på samma abonnemang. Det enda som behövs är mobiltäckning och ett eluttag där du kopplar in routern. Mini-routern har dessutom ett batteri med upp till 12 timmars drifttid, och är perfekt att ta med sig i båten eller på utflykter då den ryms utmärkt i väskan eller i jackfickan.

Läs mer om Bredband 4G här www.tele2.se

Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt