Kama Fritid

CampingSverige.se

22.4.15

Av: Daniel Andersson Fotograf: Forsbergs Fritidscenter
Dela
 

Specialdesignad Frankia från Forsbergs

Forsbergs Fritidscenter har tagit fram en specialdesignad Frankia husbil. Modellen heter I 840 TD-L och är framtagen efter många kunders önskemål med toaletten längst bak och med låga långbäddar för bästa komfort.

Klicka för större bild


Forsbergs Fritidscenter har importerat det tyska premiummärket Frankia ända sedan 1997. Nu presenterar företaget en specialdesignad modell – Forsberg Edition - med ny planlösning och y utvändig design.

– Modellen är framtagen efter många kunders önskemål med toaletten längst bak och med låga långbäddar för bästa komfort. Detta är en perfekt bil för två personer med bra möjlighet att ta med sig ytterligare två, säger Christian Forsberg.

Specialmodellen är utrustad med två stora garderober och ett rymligt badrum. Exteriört sticker husbilen ut med snygg formgivning i läcker silverlack.

Snygg formgivning i läcker silverlack.

Snygg formgivning i läcker silverlack.


Detta ingår i Forsbergspaketet:

- Ny planlösning
- Ny utvändig design
- Chassi Fiat 45H
- Motor 177 Hk
- Automatlåda
- Dieseltank 120 l
- AC bildel
- Farthållare
- Fiat radio med navigation
- Backkamera med navigation
- Thermo Guard Plus
- 6 m elmarkis
- Tec Tower (160 l) kyl/frys/ugn
- Solpanel 140W
- Omvandlare 1700W
- ALDE värme
- Golvvärme sittgrupp

Klicka för större bild


Fakta Forsbergs Fritidscenter:

Forsbergs Fritidscenter är generalagent för Frankia, Concorde, Challenger & Hobby husbilar samt återförsäljare av Hobby husvagnar. Verksamheten grundades 1991 med försäljning av Hobby husvagnar och husbilar.

1997 blev företaget generalagent för Frankia och 2002 blev Forsbergs exklusiv återförsäljare av lyxhusbilarna Concorde. Omsättningen 2013 landade på 350 miljoner med totalt 42 anställda på tre anläggningar. Dessa finns i Hyssna, Bjuv och Stockholm.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt