Housecar

CampingSverige.se

22.4.16

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Stor femtioårsfest i Örkelljunga

Bengt i Örkelljunga fyller 50 år och det ska firas ordentligt. Den 22 maj är 5000 kunder inbjudna till middag och underhållning.

Den stora fullserviceanläggningen uppfördes 2006.

Den stora fullserviceanläggningen uppfördes 2006.


Bengt i Örkelljunga är en av landets allra största försäljare av fritidsfordon med en omsättning på ca 217 miljoner. Ingen som passerar E4 utanför Örkelljunga kan missa den stora fullserviceanläggningen som uppfördes 2006. Anorna går dock ända tillbaka till 1966 då den dynamiske entreprenören Bengt Bengtsson började sälja husvagnar. Idag, femtio år senare, drivs verksamheten i andra generationen och fokus ligger sedan länge på husbilar.
– Nyförsäljningen består idag av husbilar från Adria, Carthago, CI, Roller Team, Knaus och Rapido. Sammanlagt säljer vi omkring 500 fordon om året, berättar Britt-Marie Svensson, marknadschef.

Britt-Marie Svensson är uppvuxen med husvagnar och husbilar och gläds över att familjeföretaget nu fyller 50 år.

Britt-Marie Svensson är uppvuxen med husvagnar och husbilar och gläds över att familjeföretaget nu fyller 50 år.


Mat och underhållning

50-årsjubileet ska naturligtvis firas med pompa och ståt. Den 22 maj blir det stor fest med mat, dryck och underhållning av sångaren och skådespelaren Håkan Brinck.
– Vi har bjudit in 5000 kunder till festligheterna. Vi gästas även av ett antal utställare och representanter för våra varumärken, tillägger Britt-Marie.

Se också...
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt