Housecar

CampingSverige.se

17.1.19

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Tre skoterleder på tre dagar

Äventyr, jobb och husbil är tre saker som Peter Hansen på Hansen Caravan brinner för. Han har genomfört flera projekt som visar att det är tre ting som går ypperligt ihop. Nu är det dags igen och nu handlar det om skoteråkning.

Jonas Danielsson och Peter Hansen förbereder skoterresan.

Jonas Danielsson och Peter Hansen förbereder skoterresan.


Han har redan provat på golf, älgjakt och skidåkning i kombination med jobb och husbilsåkning. I år ger sig Peter Hansen ut på en resa med skoteråkning i fokus. Han är nyfiken på hur man kan kombinera snöskoteråkande och arbete.
- Husbilen är ett perfekt redskap för att kunna kombinera hobby och arbete. I detta fall ska vi prova på snöskoterturer i fjällen, berättar Peter.

Tillsammans med sin barndomsvän Jonas Danielsson ska han i tre dagar köra snöskoter och använda husbilen för att bo bekvämt och nära till de olika skoterlederna. När det är dags för middag kommer de använda husbilen för att laga mat, värma sig och få ett skönt avbrott från fartvinden på fjället. När de inte kör snöskoter och sover kommer de jobba från husbilen med hjälp av smart teknik.
- Vi vill visa att husbil, snöskoter och arbete är en perfekt kombination.

Klicka för större bild


Härjedalen 21-23 januari

Hur kommer det att fungera med kyla, skoterkläder, IT-teknik, uppkoppling, vinterväglag och släpvagn med två skotrar? Kommer de hålla sams? Och kommer det att lagas någon god mat? Det och mycket mer får vi svar på under resans gång den 21-23 januari i Härjedalen.

Följ med på resan och se hur Peter och Jonas löser det med husbil och mobil teknik. Du hittar dem på
#treskoterlederpåtredagar

Facebook: www.facebook.com
www.facebook.com
www.facebook.com
Instagram:
hansencaravan  
b2bitpartner

Klicka för större bild


Resenärer:

Peter Hansen: VD på Hymer Center by Hansen Caravan. Har stor erfarenhet av husbilar och har kört en hel del snöskoter genom åren.

Jonas Danielsson: VD på B2B IT-Partner. Åker snöskoter all sin lediga tid. Senaste husbilsäventyret var på nyårsafton 1994 i Tandådalen. Då det var minus 35 grader utomhus och lite minusgrader i husbilen.

Samarbetspartners: B2B IT-Partner, Hymer Center by Hansen Caravan, Hymer, Movera, SALAB, ProDOB, Ramundberget, Hede Camping, Lillhärdals Camping

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt