Knaus Tabbert 2018: Sportigt, lyxigt och innovativt

KnausTabbert bjuder på en rad spännande nyheter till 2018. Knaus Sport har fått panoramafönster, Tabbert Cellini befäster sin plats i lyxsegmentet och nya Knaus Deseo är snudd på en husvagnsrevolution.

På nya Deseo fälls hela vagnens baksida upp som en port.

På nya Deseo fälls hela vagnens baksida upp som en port. Knaus Deseo nådde marknaden år 2006 och blev känd som en rymlig transportvagn som även gick att sova i. Något som gjorde modellen populär bland ägare av motorcyklar och fyrhjulingar. Nästa generation har fått ett rejält ansiktslyft både in- och utvändigt. Nya Deseo är byggd med samma lättviktsteknologi som experimentvagnen Travelino. Det gör det bl a möjligt att ha en drop-down-säng. Hela vagnens baksida är en port eller dörr som fälls upp och gör det möjligt att ta in två motorcyklar eller en fyrhjuling. Porten blir samtidigt ett praktiskt tak som man kan serva fordonet under. Deseo har kyl, spis, dusch, toalett, två bäddar och bord för fem sittande.

Knaus Sport 540 UE har ett stort panoramafönster ovanför sittgrupperna på framsidan.

Knaus Sport 540 UE har ett stort panoramafönster ovanför sittgrupperna på framsidan. SportKnaus Sport kommer med två nya planlösningar utöver de femton befintliga. 500 UF och 540 UE har båda ett stort panoramafönster ovanför sittgrupperna på framsidan. Sverigefavoriten Südwind fortsätter även under 2018 med modellvarianterna Silver Selection och den fullfjädrade vintervagnen Scandinavian Selection.

Cellini 750 HTD med slide-out-väggar är en av marknadens lyxigaste husvagnar.

Cellini 750 HTD med slide-out-väggar är en av marknadens lyxigaste husvagnar. Tabbert slide-outTabberts husvagnsmodeller har fått en uppfräschning med nya dekaler och nya tygalternativ. Vivaldi, den mest sålda modellen, finns i år som Finest Editon vilket betyder en diger utrustningslista med bl a lättmetallfälgar, markis, golvvärme och myggnätsdörr. En av marknadens lyxigaste husvagnar heter Cellini 750 HTD med slide-out-väggar. Modellen har trots sitt höga pris gått bra i Sverige. Färgstarka PEP finns i tre planlösningar och en ny färgkombination kallad Red.

Nytt avsnitt släpps varje tisdag och fredag hela sommaren.

Se alla avsnitt
© 2022 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket