Niesmann 2024: Ny kortare Flair, men lika lyxig

Niesmann+Bischoff finaste serie Flair gjordes om helt förra året. Nu kommer modellen Flair 880, en något kortare variant.

Kort är kanske inte det rätta ordet för en lyxbil som mäter 887 centimeter. Den är i alla fall 40 centimeter kortare än syskonet Flair 920. På det hela taget är modellerna likadana och har samma planlösning. Köksblocket i Flair 880 är lite kortare, men rymmer all önskvärd utrustning, från både fläktkåpa med eldriven utfällningsfunktion och diskmaskin till en rymlig ugn med grillfunktion och en praktisk mikrovågsugn. Modellen är byggd på Iveco Daily 70 C18 med Euro VI-E.

Nya Niesmann+Bischoff Flair vid sjön Wolfgangsee i Österrike.

Läcker design

Serien Flair gjordes om inför 2023. Exteriört fick Flair ett varsamt ansiktslyft. Modellen ger ett modernt och sportigt intryck med raka linjer. Men de stora förändringarna finns på insidan. Invändigt är den helt omgjord och den läckra designen påminner om Smove som vände upp och ner på husbilsbegreppen för några år sen. Med en fri siktlinje från förarhytten ända till sängen i husbilens bakdel upplevs Flair som väldigt stor. Kunden har stora möjligheter att sätta sin egen prägel på husbilen genom en mängd valmöjligheter när det gäller tyg, färger och kombinationer.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket