Adria Mobile Homes nu i Sverige

Av: Sandra Irengård • Fotograf: Adria
Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Nu lanserar Adria Mobila Hem – det senaste inom glamping. Konceptet är ett komplett sortiment av villavagnar och mobila tält framtaget speciellt för det skandinaviska klimatet.

De mobila hemmen och tälten är på uppgång.

De mobila hemmen och tälten är på uppgång. Adria Caravan AB, dotterbolag till Kabe AB, är sedan 2001 importör av den slovenska husvagns- och husbilstillverkaren Adria Mobils hela produktprogram till Sverige, Norge och Finland. – Vi står för cirka 25 % av Adria Mobils totala omsättning och är idag marknadsledande på både husbilar och husvagnar i Sverige, säger Peter Blomqvist som är vd.- Efter drygt två års utveckling tillsammans med Adria Mobil och svenska bygg- och ventilationsföretag har vi nu tagit fram Adria Mobila Hem för den skandinaviska marknaden med dess höga krav på kvalitet, funktion och design, fortsätter Peter.Adria Mobil producerar cirka 1400 mobila hem per år som innefattar de mobila hemmen XLine, MLine och Sline samt de mobila tälten Boutique, Safari och Bell. Enheterna är modulbaserade och levereras kompletta. Endast en enklare montering  krävs, som Adria tillhandahåller på plats. Adria meddelar också att de har en väl fungerande eftermarknad för support.

Relaterade artiklar

Skånes Djurpark satsar på glamping

Livemusik på Dalhalla igen

Sponsrad artikel

Svenska campingplatser vinner internationellt pris

Sponsrad artikel

Så styr du din husvagn – var du än befinner dig

Elmia ställer in årets mässa

Brofästet Senoren – prisad ställplats i Blekinge skärgård

© 2021 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket