Bergholm nominerade till Årets Gasellföretag

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Dagens Industri utser varje år de snabbast växande företagen till Gaseller. 2018 var Bergholm ett av 32 företag i Värmlands län som kvalade in till den prestigefulla tillväxttävlingen. – Väldigt smickrande. Inte minst säger det mycket om vårt arbetsklimat och alla nöjda kunder, säger vd Lars Bergholm.

Vd Lars Bergholm och ekonomichef Ann Lahti Bonté tog på en gala på Nöjesfabriken i Karlstad emot beviset på att Bergholm är ett av Sveriges Gasellföretag 2018.

- Genom hårt arbete, tävlingsinstinkt och en kompetent personal som har kul tillsammans, blir vi till ett vinnande koncept, säger Lars Bergholm.

Vd Lars Bergholm och ekonomichef Ann Lahti Bonté tog på en gala på Nöjesfabriken i Karlstad emot beviset på att Bergholm är ett av Sveriges Gasellföretag 2018.

– Genom hårt arbete, tävlingsinstinkt och en kompetent personal som har kul tillsammans, blir vi till ett vinnande koncept, säger Lars Bergholm. ”Sverige behöver tillväxt och Sveriges entreprenörer behöver inspiration, praktisk kunskap och goda förebilder. Därför utser Dagens industri de snabbast växande företagen till Gaseller. Vi ser det som vår uppgift att hylla och lyfta fram dessa hjältarrunt om i landet”. Så presenterar Dagens Industri sin tävling ”DI Gasell”, som uppmärksammar de snabbast växande företagen i 21 län.2018 har importören av husvagnar och husbilar, Bergholm i Kristinehamn, kvalat in i Värmlands Län.– Vinnarskallar är ett av flera ord som karaktäriserar Bergholm, säger Lars Bergholm som är vd på familjeföretaget. Eftersom ”Årets Gasell” är ett tävlingsformat är vi alla jättestolta över den här utmärkelsen och något vi tillsammans ska dra nytta utav. Genom att jobba ännu hårdare, fortsätta vara en eftertraktad arbetsplats och naturligtvis se till att våra kunder även framöver uppskattar vad vi gör, avslutar Lars. Fakta: Årets Gasellföretag 2018Följande kriterier gäller för att utses till ett av Sveriges Gasellföretag:• Offentliggjort minst fyra årsredovisningar.• Ha minst tio anställda.• De senaste tre åren kontinuerligt ökat omsättningen.• Under samma period minst fördubblat sin omsättning.• Ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt.• I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner.• Har sunda finanser.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket