Fem Arto-modeller med ”face-to-face”

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Niesmann+Bischoff lanserar nu en ny planlösning för samvarodelen i fem olika Arto-modeller. Denna face-to-face-planlösning ger mer utrymme och rörelsefrihet i främre delen av fordonet.

Den nya planlösningen är idealisk för två personer och skapar trivsel och öppenhet.

Den nya planlösningen är idealisk för två personer och skapar trivsel och öppenhet. På grund av den stora efterfrågan har det tyska premium-märket infört en så kallad face-to-face-planlösning som bidrar till trivsel och generöst med plats. I den nya varianten bildar köket och soffan, i form av en kortare L-soffa med standard 3-punktsbälte, en rak linje bakom föraren. Tittar man mot motsatta sidan ser man en sittbänk vilken som tillval kan utrustas som fjärde sittplats.  

Större utrymme - även för fyrbenta.

Större utrymme – även för fyrbenta. Idealisk för två personer och hundDen nya planlösningen är idealisk för två personer och skapar trivsel och öppenhet. Tack vare större golvyta finns även tillräckligt med plats för att en hund ska kunna sträcka ut alla fyra benen. Samtidigt har köksutrustningen optimerats. Här finns nu tre lådor vilket kan jämföras med utrustningen i Arto 88 B. Den understa lådan i en högre variant. På det sättet kan man till exempel transportera 1-liters flaskor stående upprätt.

Rak köksbänk - perfekt för två personer.

Rak köksbänk – perfekt för två personer. En queensize- och fyra enkelsängplanlösningarFrån och med nu kan Arto 77 E, 85 E, 88 E och 88 EK med enkelsängplanlösning och även 88 LF med queensize-säng beställas med rak köksbänk och raka soffelement i stället för den annars vanliga sittgruppen i L-form. Helt utan utan extra kostnad. Denna variant ingick tidigare endast i planlösningen för Arto 79 R, en äkta klassiker och mycket omtyckt hos våra kunder. Detta tar Niesmann+Bischoff nu hänsyn till i de fem andra Arto-planlösningarna.

Klicka för större bild Fem nya planlösningar Om Niesmann+BischoffNiesmann+Bischoff GmbH är en tysk tillverkare av exklusiva husbilar. Huvudkontor och fabrik ligger i Polch i delstaten Rheinland-Pfalz. Här tillverkas lyxhusbilar i modellserierna Smove, Arto och Flair, och varje exemplar av dessa lyxhusbilar är – från planering till leverans – individuellt anpassad. Niesmann+Bischoff GmbH tillhör sedan 1996 koncernen Erwin Hymer Group.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket