Hymer sexfaldigt prisad i läsarundersökning

Läsare av de tyska branschtidningarna Promobil och Caravaning har utsett sina favoriter för modellåret 2022. Hymer och Eriba kammade hem sex utmärkelser.

För andra året i rad vinner Hymer Exsis-i i kategorin ”Integrerade husbilar upp till €80 000” och får titeln ”Årets husbil”. Den helintegrerade lättviktsserien Exsis-i har sedan 2008 återkommande placerat sig högt i den årliga läsarundersökningen och är med en utvändig bredd på 2,22 meter Hymers flaggskepp i 3,5-tonsklassen. Lättviktskonstruktionen gör att serien har stor lastkapacitet även när den är fullt utrustad och används av fyra personer. Modern design och god isolering är andra egenskaper som gör serien populär.

Kultvagn

Husvagnen Eriba Touring har fått kultstatus med sin ikoniska design. Låg vikt, kompakta mått och generösa höjden på 1,95 meter tack vare Eribas lyfttak gör att modellen utses till ”Bästa kompakta husvagn”. Eriba Feeling hamnade på andra plats och Eriba Touring 820 fick pris i lyxsegmentet.

”Positiv feedback”

Även Hymer Grand Canyon S och Hymer B-Klass ModernComfort T fick priser.
– Vi är stolta och tacksamma över att vi även i år har fått så mycket uppmuntran och positiv feedback från läsarna. Priserna är ett bevis på att kunderna uppskattar kvaliteten, komforten och designen på våra produkter, säger Christian Bauer, vd för Hymer GmbH & Co. KG.

Nytt avsnitt släpps varje tisdag och fredag hela sommaren.

Se alla avsnitt
© 2022 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket