Siggesta Gård öppnar ställplatser

I samverkan med Acamp öppnar hotell- och konferensanläggningen Siggesta Gård femton ställplatser för husbilar.

Siggesta Gård på Värmdö utanför Stockholm är både ett utflyktsmål för barnfamiljer och en unik hotell- och konferensanläggning. Nu tar de nästa steg i sin utveckling då de öppnar femton ställplatser för husbilar i samverkan med Acamp.
– Siggesta Gård har de bästa förutsättningarna för att erbjuda ett högkvalitativt utbud för husbilsturism. Vi är en destination med en vacker skärgård, ett rikt naturliv, egen odling och mathantverk. Vi erbjuder vandring, SUP, kanot och mycket annat naturnära. Det är enkelt att ta sig till och från Stockholm då det går buss från gårdsplanen direkt till Slussen. Vi vet att Siggesta Gård kan bli en destination för husbilsturism året runt, säger Susanne Blomberg, vd för Siggesta Gård.

Hotellets restaurang och gårdsbutik använder sig av lokala råvaror.

Över 130 värdar

Acamp är en nordisk marknadsplats där du hittar och bokar platser att campa på. Sedan starten 2020 har nu företaget växt och räknar till över 130 värdar i Sverige, Norge och Danmark.
– Vi vill erbjuda alternativ till de mer klassiska campingplatserna. Folk efterfrågar upplevelser: naturnära platser, mathantverk och klassiskt, välkomnande friluftsliv. Siggesta Gård har precis allt det där och därför passar dom otroligt bra för Acamp, säger grundaren Öjje Holt.

Siggesta gård är en lantlig plats för avkoppling och upplevelser i naturen.

Snabbt bokningssystem

För privata markägare och företag innebär Acamp utöver exponering mot över 130 000 campare även ett snabbt och säkert bokningssystem där uthyraren bland annat kan erbjuda smidig incheckning via QR-kod samt möjligheten att erbjuda kampanjer och merförsäljning av utbudet på plats.
– Vi ser också hur vi delar samma värdegrund. Turism och avkoppling ska inte ske på naturens bekostnad, säger både Öjje och Susanne.
Öjje fortsätter:
– Med Siggesta Gård stärker vi ytterligare upp vårt utbud av stadsnära värdar utan att för den skulle göra avkall på vår förkärlek till natur och friluftsliv.
– Hit kommer man för att äta fantastiskt god mat som skapas från grunden här i närområdet. Besökare i husbil får dessutom extra bra erbjudande på maten, avslutar Susanne.

Acamp Camper van

Acamp har idag över 130 värdar i Sverige, Norge och Danmark.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket