Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

18.7.08

Av: Susanne Barthold Fotograf: Firstcamp.se/torekov
Dela
 

First Camp Torekov: Maskoten Blïx

Maskoten Blïx landar i Torekov och lanseras nu som First Camp Torekovs egna maskot. Blïx är en rymdvarelse som farit till Sverige på jakt efter bra semesterplatser för hans familj från planeten "Ö" i yttre rymden. I samband med detta presenteras First Camp Torekovs nya barnkoncept med en rad nyheter.

Klicka för större bild


Platschef Liselott Andrell:
- Barn och deras familjer har varit en prioriterad målgrupp i ett antal år och därför känns det väldigt glädjande att nu äntligen ha ett fullspäckat program att komma med. Tillsammans med mina kollegor på systerdestinationerna över hela Sverige har jag försökt skapa ett program som ska vara till glädje för såväl barnen som deras föräldrar och familjer. Vi kommer ha väldigt mycket aktiviteter här i Torekov i sommar.

Det fullständiga barnprogrammet består av 20 punkter och omfattar allt ifrån uthyrningspaket till den resande barnfamiljen och barnanpassning av First Camps restauranger till barnboksbibliotek i receptionerna och eget minidisco på fredagar under högsäsongen med rökmaskiner och ljuseffekter. First Camp har tecknat ett gruppavtal med Telia som byggt upp trådlösa nätverk på samtliga destinationer vilket gör det möjligt för gästerna att köpa access till internet. Vidare innebär samarbetet att de Telia-kunder som sedan tidigare har mobilt bredbandsavtal kan surfa kostnadsfritt i First Camps nät.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt