Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

16.2.09

Av: Helle Andersen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Rasmus Schønning
Dela
 

Kroatien: Kalovac området erbjuder flera attraktiva cykelrutter

Karlovac distriktet ligger mitt i landet i ett område som kännetecknaa av alpint klimat, fyra floder och ett rikt kulturhistoriskt arv.

I Karlovac distriktet erbjuder man 11 attraktiva cykelrutter, som alla ger fina upplevelser för turisterna.

I Karlovac distriktet erbjuder man 11 attraktiva cykelrutter, som alla ger fina upplevelser för turisterna.


Ett ökat intresse för att bevara sin goda hälsa genom mera motion har givit cykelturismen ett generellt uppsving i hela Europa. Kroatien tillmötesgår turisternas önskningar i denna riktning med nya cykelrutter där en aktiv semester kombineras med uplevelsen av en vacker natur och sevärdheter på rutten. I Karlovac ditriktet erbjuder man 11 attraktiva cykelrutter som alla erbjuder fina upplevelser.

Karlovac distriktet ligger mit inne i landet i ett område som kännetecknas av alpint klimat, fyra floder och ett rikt kulturhistoriskt arv. Området är ytterst omväxlande så det bjuds på både goda möjligheter till bad, sportaktiviteter i floderna, vanrarturer, bergsbestigning och jakt. I området finns vidare fin gammal arkitektur och historiska vägar.

De elva cykelrutterna går genom skogen, följer floder och g
R förbi historiska byggnader och genom kända turistområden. Nationalparken vid Plitvitce sjöarna är ett sådant område. Upplevelsen kryddas också av en fantastisk gästfrihet och ett brett gastronomiskt utbud som har grundlag i traditionell mat och är ett sunt bidrag till den aktiva semesterresan.

Längs rutterna finns det möjligheter för logi som är anpassad för cyklisternas behov. Flera hundra ställen skyltar med Bike&Bed, där det finns möjlighet för att få cykeln servad, goda sanitära förhållanden och möjlighet att få torka sina kläder.

Det är möjligt att reservera plats över Internet, på så vis att det blir lättare att planera sin cykelsemester i området.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt