Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

31.7.07

Av: Bobil & Caravan Översättning/Bearbetning: Christina Lundh
Dela
 

Tuff nyhet från T.E.C.

T.E.C. kommer att lansera en helt ny integrerad modell år 2008, en kompakt husbil, bara 6,44 meter lång. Men utseendet är i alla fall tufft med stora fönster, små lyktor och färger i metallicblå och krom.

Nya helintegrerade I-TEC får ett tufft utseende både utvändigt och invändigt

Nya helintegrerade I-TEC får ett tufft utseende både utvändigt och invändigt
Fotograf: T.E.C


Modellen är byggd på ett Fiat-chassi, med Fiat Ducato turbodiesel motor på 2,3 liter och 130 hästkrafter. Den kommer också med ett 157 hk alternativ. T.E.C. satsar mycket på interiören och den nya I-TEC kommer att ha trädekor i körsbär samt en ljusare ton i tygvalet, något de kallar medelhavsutseende. Planlösningen i bilen blir klassisk. Vridbara stolar i förarhytten, som kan vändas mot bord och bänk. Kök och garderob i mitten och dubbelsäng och badet på var sin sida längst bak.

Sängen har Softec-madrasser och badet kommer med separat dusch. Under dubbelsängen och badet finns det ett stort lastrum, där du får plats med allt du ska ha med dig på resan. Bilen har Truma C 6002 uppvärmning, men den kommer också att finnas med ett vinterpaket med Alde, en Duomatic och isolerande matta i förarhytten för att hålla bilen varm vid is och snö. Det är tydligt att T.E.C. har stora förväntningar på bilen, men vi måste alltså vänta till hösten innan vi får se resultatet.

Läs mer här: www.tec-caravan.com

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Hobby Husvagnar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt